- 25 Ağustos 2018
- 681
- 951
- 43
-
- Konu Sahibi Simons Cat
Oldu evde biri gerçek fidan 2 ağaç. Benim kız topları bırakmadı ağaçta ))) sahte ağacı ona yaptım zaten.en az 50 defa devirdi.Kediyle evde çok zor ağacın yerinde durmasıdenemedim ama rahmin edebiliyorum. Benimki o ağacı yer
hills yiyor kuru yaş mama felix veriyoruz
M
Malttan nefret ediyor cnm yediremiyorum yaş mamaya karıştırıyorum veriyorum arada anca öyle yerse yiyor. Benimkide kustuktan sonra oyununa kaldığı yerden devam ediyo halsizlik falan olmuyor. Bu aralarda kızgınlığa da girdi evde bi curcuna var sürekli
Kuzulu suan neye geçtinizneli mama bizimki kuzuluydu , değiştirince bi daha görmedim kan.
birde n&d ve sanabelle içerikleri çok daha kaliteli
Kuzulu suan neye geçtiniz
Ucude kisir sanabelladan hillse geçtik birisi onu yiyor sadece ikisi nd yiyor steril.olanindan
off sorma eskiden 10 kilo mama 200 küsürdü şimdiii 500'e yakın. iki kedi olunca 1 ayda 2 kilo mama yiyorlarHer ay zam her ay zamn bıktık vallahi sasirdik
ogutucu gibiler masallah iki kopek ayda 15 kg yiyor kediler uc kedi 2 ayda 15 kg yiyor
Uc kedi annemde evlenince iki kopek bende suan ama iki evde havada her gun temizlk istiyor koleleri olarak.ancak hizmet
Mama konusunda bende muzdaribim. Nd alıyorum narlı tavuklu kısır kediler içim olandan. Kedim daha önceki bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdi veteriner önerisiyle üriner mama kullandık advence. Kısırlaştırma olunca da buna geçtik. Benim kedim zaten çok su içer ama bu mamayla birlikte hem du içme arttı hemde tüyleri parlaklığını yitirdi. Birde en kaliteli deniyor ne versem bilemedim
Hepimiz mama.bulamiyoruz ama.ben.sanabelladan cok.memnundum biraz farklı olsun.diye degistirdim sanabella tuyleri.parlak yapmıştı