- 3 Eylül 2012
- 21.848
- 57.487
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayakları benı dusundurdu malum altı hep toz olacak senı yormazmı ?
Bazamdan biliyorum hergun sil 5 dk sonra toz hele isik vuruyorsa kafayi yiyor insan sanki silinmemis gibi
beyaz yatak odası takımı mor veya turkuaz aksesuarlarla muhteşem duruyor :) bu takımda çok şık :)![]()
ayy mükemmelll , renk tonu özellikle , böyle bi çekiciliği var ,asil duruyo![]()
ahahaşimdi sana bir şey sorucam , şifonyer ne tam olarak
![]()
benim okulumun bitmesine 1 yıl var sonrası hazırlık işte nasipse , o yüzden forumda bu konulara yeni girdim..
birkaç konuya girdim ve inanın sadece bunu beğendim..farklı en azından..bilmiyorum ya bi çekiciliği var..sıradan değil..şifoner neresi bi öğrenebilirsem ,onunla ilgili yorum yapabilirim![]()
bunu da sizden öğrendim tam oldu
bence en güzel parça o , hani köşelerde hafif bi desen gibi bir şey var ya , o çok asil bir hava vermiş..Fransız havası var resmen şifonyerde..
gerçi ben başak burcuyum , sadelikten yana bir kadınım , o yüzden bana çok hoş ve zarif geldi..
hani alsam böyle bir şey alırdım..bi de country tarzı varmış sanırım , onlar da çok hoş gibi..
güle güle kullanırsın inşallah (=
kesinlikle cok guzell beyaza bayılırımmm tam benim tarzım
cok güzelmiş
benimde düğünüme az kaldı bu tarz alıcam sanırım bnde mobilyalarımı
fiyatı ne kadardı acaba merak ettim![]()
Canım indirimdeydi 3700 dü..
Umarım hala indirimdedir. :)