• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Güzel mi sizce?

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.848
57.487
798
$2013-05-26 12.37.12.webp$2013-05-26 12.37.21.webp

Fikirleriniz benim için değerli.
Yorum yapar mısınız kızlar, nasıl sizce?
Tepehome da görmüştüm.

ayakları benı dusundurdu malum altı hep toz olacak senı yormazmı ?

Bazamdan biliyorum hergun sil 5 dk sonra toz hele isik vuruyorsa kafayi yiyor insan sanki silinmemis gibi

ahaha :D şimdi sana bir şey sorucam , şifonyer ne tam olarak :D :D

benim okulumun bitmesine 1 yıl var sonrası hazırlık işte nasipse , o yüzden forumda bu konulara yeni girdim..

birkaç konuya girdim ve inanın sadece bunu beğendim..farklı en azından..bilmiyorum ya bi çekiciliği var..sıradan değil..şifoner neresi bi öğrenebilirsem ,onunla ilgili yorum yapabilirim :37:

ahaha :D şimdi sana bir şey sorucam , şifonyer ne tam olarak :D :D

benim okulumun bitmesine 1 yıl var sonrası hazırlık işte nasipse , o yüzden forumda bu konulara yeni girdim..

birkaç konuya girdim ve inanın sadece bunu beğendim..farklı en azından..bilmiyorum ya bi çekiciliği var..sıradan değil..şifoner neresi bi öğrenebilirsem ,onunla ilgili yorum yapabilirim :37:

Canım aynalı makyaj masası oluyor.
Ben de yeni öğrendim sayılır hiç ilgim yoktu eskiden hahahah :D

bunu da sizden öğrendim tam oldu :37:

bence en güzel parça o , hani köşelerde hafif bi desen gibi bir şey var ya , o çok asil bir hava vermiş..Fransız havası var resmen şifonyerde..

gerçi ben başak burcuyum , sadelikten yana bir kadınım , o yüzden bana çok hoş ve zarif geldi..

hani alsam böyle bir şey alırdım..bi de country tarzı varmış sanırım , onlar da çok hoş gibi..

güle güle kullanırsın inşallah (=

bunu da sizden öğrendim tam oldu :37:

bence en güzel parça o , hani köşelerde hafif bi desen gibi bir şey var ya , o çok asil bir hava vermiş..Fransız havası var resmen şifonyerde..

gerçi ben başak burcuyum , sadelikten yana bir kadınım , o yüzden bana çok hoş ve zarif geldi..

hani alsam böyle bir şey alırdım..bi de country tarzı varmış sanırım , onlar da çok hoş gibi..

güle güle kullanırsın inşallah (=

Bu modeli ben de country tarza yakın buldum evet :)
Teşekkürler yorumun için ;)
Daha almadım inşallah nasip olur..:16:

cok güzelmiş :16:
benimde düğünüme az kaldı bu tarz alıcam sanırım bnde mobilyalarımı
fiyatı ne kadardı acaba merak ettim :27:

Back
X