güzel macır kızları neredesiniz?

Allahım sana binlerce şükürler...hastalıklardan,sakatlıklardan,kazalardan,şerlerden koru yarabbim...
10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI
ENGEL OLMAYALIM, DESTEK OLALIM !!
Sakatlık insanlığın ortak sorunudur. Bu yüzden Sakatlar Haftası yalnız ülkemizde değil Birleşmiş Milletlere üye 156 ülkede aynı zamanda değerlendirilir.
Sakatlar Haftası boyunca; sakatlık sorunu, sakatlığın önlenmesi ve sakatların eğitimi konusu üstünde durulur. Radyo ve televizyonda konu ile ilgili programlar yayınlanır. Okullarda her gün ayrı bir sakatlık konusu işlenir. Sakatları Koruma Millî Koordinasyonu Kurulu haftanın değerlendirilmesi için aşağıdaki programın uygulanmasını kararlaştırmıştır.
10 Mayıs Sakatlar Haftasının açılışı
11 Mayıs Görmeyenler günü
12 Mayıs işitme ve Konuşma Kusurluları günü
13 Mayıs Ortopedik Sakatlar günü
14 Mayıs Zeka ve Ruhsal Özürlüler günü
15 Mayıs Güçsüz Yaşlılar ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar günü
16 Mayıs Sakatlar Haftasına genel bakış

has macırım has :) annem de babam da Bulgaristanlı, dil öğreniyorum, yazmayı ögrendim bile :) ananem orada yaşıyor falan :)

Anne tarafinddan Dramaliyim ben de :)1924 de gelenlerden
o lokum burun olayina ben de sahibim :)
Kim ne derse desin en havali, en guzel, en kendine guvenli kizlar macir kizlari :)

Benim de hem annem hem babam selanik göçmeni .

sülanenin çoğu keşan mecidiyede yaşıyor.

Konu güzelmişş gezerken keşfettim😊 benimde annem bulgaristan göçmeni ruscuktan. 1950li yıllarında menderes döneminde göç etmeye mecbur bırakılanlardan. Babam da tekirdağlı tabii onunda kökünde göçmenlik varmış anlatıldığna göre

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

has macırım has :) annem de babam da Bulgaristanlı, dil öğreniyorum, yazmayı ögrendim bile :) ananem orada yaşıyor falan :)

Ooo ne güzel. Dil öğrenmek için kaçırılmayacak hazine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X