- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 35
- Konu Sahibi Latinachica
-
öncelikle zaman ayırıp da cvp yazdığınız icin çk teşekkürler günlerdir bakıyorm kimse lütfedip de yardımcı olmak istemedi.
diksiyon kursunu düşünüyorum bi arkadaşım gidiyo ama çok faydasını görmdiğini söyledi.iyi bi kurs olması lazım.diğer taraftan evet konuşmalarımda bozukluk olunca kendimi kapatıyorum sessizliğe gömülüyorum e bu da haliyle beni daha çok geri çekiyo.çok sosyalim diyemem.ama en yakın arkadaşlarımla konuşurken bile cümleleri toparlayamıyorum dilim sürçüyor falan.sebebini tam olarak çözemedim aslında kitap okuma eksikliğinden mi yoksa heycandan mı ya da ikisi birden mi bilemiyorum
bu heyecan konusunda bişeyler yazmak istedim,bende çok heyecanlıyımdır ve hızlı konuşurum
anlatmak istediğimi çabucak bitireyim diye halbuki karşımdakini saatlerce dinleyecek kadar da sabırlıyımdır
neyse seneler önce tv de 23 nisandı sanırım,minikler şiir okumuştu,birisiyle stadyumda etkinliklerden sonra röportaj yapıyorlardı.spiker küçük kıza sordu;
-hiç heyecanlandın mı,stada şiirini okurken,üstelik vali de seni dinliyordu tam karşında?
kızın verdiği cevap
-yoo neden heyecanlanayım ki,o da insan
arasıra yine heyecan yaptığımda aklıma getiririm bunu iyi oluyor
çok güzel bi hikayee teşekkür ederim.kendimle başbaşa kaldığımda hep düşünüyorum. o da insan,diğerleri de yanlışlar yapabilir,aynaya bakarak konuşuyorum her şey çok güzel görünüyo ama dışarı çıktığımda bunları bi trlü yapamıyorum.
aynen hep dinleyci modundayım ve bundan çok sıkılıyorum bazen.şaşırıyorum insanlar bazen en ufak bi olayı ballandıra ballandıra uzata uzata saatlerce anlatabiliyorlar.ben olsam böyle basit bi olayı karşı taraf dinlemek istemez diye kesip atıyorum.bazen de çok güzel bi olay anlatamadığım için heba oluyo:):)aslında bu ciddi bi sorun yaşam kalitesini dşüren ciddi bi sorun...
konuya tam damardan girmişsin.çekingenlik,içe kapanıklık bende de var.iş hayatına atıldığımda hep naparm diye düşünüyorum.senin yerinde olsaydın heycandan tutulur kalırdım heralde.senin gibi yüksek sesle ve ağzıma kalem alıp dudak çalıştırma hareketleri yapıyorum.bilmiyorum ne kadar faydası oluyo...bana okuduğun ve tavsiye edebileceğin kitaplar vardır heralde isimlerini yazar mısın cnm?
canım benim çok çok teşekkür ederim ne iyi ettin hikayeni anlatmakla bi bilsen.çünkü benzer yanlarımız var tabiki okuynca motive oldum.içine kapanıklık zaten yeteri kadar ezik bi durum bi de konuşmaya çalışıpta başaramayınca kendini savunamaz duruma geliyosun.bazen bu kadar küçük görüyorum kendimi tabi benden de kaynaklanıyo.karamsar biriyim çünkü.söylediğin kitaplara yarın bakıcam kütüphanede umarım bulurum.ben çok kitap okumayı sevmeyen biriyim.istiyorum ki ya şu kitabı okudum hayatım değişti elimden kitaplar düşmez oldu demeyi...kişisel gelişim kitpları ilgimi çeker diye düşünüyorum.belki bu işe burdan başlamalıyım.inş senin gibi kütüphanemi genişletirim ben de.ben de 21 yaşındayım öğrenciyim.sen benden küçükmüşsün ne güzel erken farkedip kendini geliştirip atlatmışsın umarım ben de bundan sonra yapabilirim.çünkü sosyal hayatın bazı gerektirdikleri var sen bunları layığıyla veremzsen başarılı olamıyosun,dikkat çekemiyosun.bunların başında da kendini güzel ifade etmek gerekiyo.hani bazı insanlar vardır güzeldir ama bazı insanlar vardır konuştukça güzelleşir.ve bence konuştukça güzelleşen insanlar her zaman daha avantajlıdır
ne kadar doğru söylemişsin anneler babalar bizleri yetiştirirken aslında bunun ilerde bizi nasıl etkilceğini bilmiyolar.en azından kendi annem babam için diyorum.bende el alem ne der düşüncesi çok fazla.bunu hic bir zaman yıkamıycam sanırım.bugün çok çok üzgünüm moralim çok bozuk.herkes birbirişle konuşurken şakalaşırken ben öylece buzdolabi gibi duruyorum.insanlar ne kadar soğuk diyolardır buna eminim.halbuki konuşmaya çekindiğimden öyle duruyorum.mutsuzum çok mutsuz.iletişim özürlüyüm
bu heyecan konusunda bişeyler yazmak istedim,bende çok heyecanlıyımdır ve hızlı konuşurum
anlatmak istediğimi çabucak bitireyim diye halbuki karşımdakini saatlerce dinleyecek kadar da sabırlıyımdır
neyse seneler önce tv de 23 nisandı sanırım,minikler şiir okumuştu,birisiyle stadyumda etkinliklerden sonra röportaj yapıyorlardı.spiker küçük kıza sordu;
-hiç heyecanlandın mı,stada şiirini okurken,üstelik vali de seni dinliyordu tam karşında?
kızın verdiği cevap
-yoo neden heyecanlanayım ki,o da insan
arasıra yine heyecan yaptığımda aklıma getiririm bunu iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?