Güzel kızlar neden sevgili bulamaz..ve karşılarına neden adam gibi biri çıkmaz

''Allah çirkin şansı versin'' demişler :1:
Ama yanlış düşünüyosunuz bana göre
Bize göre çirkin olan ona göre güzeldir

Ama gerckten kötü oldugumu düşünmüorum cewremdekılere baknca bnm ne eksıgm var acaba sorun bndemı dıe düşünüorum

kime gore guzel kime gore cirkin?
cirkin dedikleriniz baskalarina gore guzel demek ki.. ya da guzellikten baska degerlere onem veren erkekler hala daha bitmemis..

eğer sizde Allah ın hoşuna giden en ufak bir güzellik varsa iyi biri sizi bulur zaten etrafa bakınmaya gerek yok

bu kısmet nasip meselesi..

eger bole olsaydı butun guzeller bekar kalırdı..

adriana lima bile evli ama :60:

bunun guzellikle çirkinlikle ne alakası var arkadasım ...

Oda bı secenek tabı ama genlde güler yuzluyum ama erkeklere karsı pek öle olmayı secmıorum arkdslıgını bıle yanlş anlıolar

Ya ben şunu anlamıyorum.İlla ki erkek arkadaş mı gerekli??? Bakmazsa bakmasın çıkmazsa çıkmasın yani.Zaten sen işini gücünü eline alırsan çevre konuya el atar,nedir bu dert anlamış değilim

Ya ben şunu anlamıyorum.İlla ki erkek arkadaş mı gerekli??? Bakmazsa bakmasın çıkmazsa çıkmasın yani.Zaten sen işini gücünü eline alırsan çevre konuya el atar,nedir bu dert anlamış değilim

illa erkek arkadas gerekli degil burda size katiliyorum da cevre konuya el atar kismini anlamadim? merak ettim cevre nasil hallediyo bu isi.

illa erkek arkadas gerekli degil burda size katiliyorum da cevre konuya el atar kismini anlamadim? merak ettim cevre nasil hallediyo bu isi.

Erkek arkadaş neden istenir?
Evlenmek için bence.Her evlilikte kişilerin kendi çabasıyla olmuyor elbet.Mesela görücü usulü...Çevreden kastım bu...

güzel kızlar hep daha iyisini aradıkları için.

mesela biri çıkar karşılarına, daha da iyisi olur, daha da, daha da, derkeeen.. aşık olmak zor oluyor o yüzden. çünkü kriterleri fazlalaşıyor

ve erkekler güzel kız için ''kesin vardır bunun bi sevgilisi'' diye düşünüp çekinebiliyor

daha ortalama güzellikte olan kızlar ise kasmıyor, iyi bir insanla karşılaşınca deniyorlar ilişki yaşamayı, olursa oluyor olmazsa olmuyor

genelliyorum tabi, ama tespitlerim bunlar :86:

Yaa adaletszlık derken mesela hep hoppa kızlara neden aklı basında kişiler gelıo ama ndedn iii kızlarada hep insanlıktan nasıbını almamışlar gelıo anlamıorum ve sen cok iiisin deyıp ben senı üzerim deyıp bırakıolar

Bence herkes kendini güzel bulur.Kimse ben çok güzelim bundan daha yakışıklısını istiyorum demiyor yada ben ortalamayım bu bana fazla demiyor.Genelleme yanlış bence

Yaa adaletszlık derken mesela hep hoppa kızlara neden aklı basında kişiler gelıo ama ndedn iii kızlarada hep insanlıktan nasıbını almamışlar gelıo anlamıorum ve sen cok iiisin deyıp ben senı üzerim deyıp bırakıolar

güzel bi kızı bi erkek kolay kolay bırakmaz...

kölesi olur valla ustelik.. hiç duymadım guzel bi kıza bole deyip gonderdiklerini

Neden böyle bir genelleme yapıyorsunuz ki? İyilere kötü erkekler gelir diye bir şey yok.
Ayrıca sen çok iyisin ben seni üzerim diye ayrılan erkeğe cidden inanıyor musunuz? :D
Sevmediği için bırakır erkekler. Ayy bu ne iyi kız deyip ayrılmazlar. Kandırmayalaım kendimizi. :27:

Back
X