Guzel kıyafetlerımı satıyorummm

Canım çok zevklisin zevklerimiz aynı birçoğunda :d bende kullanmadım ayakkabılarımı satmak istiyorum sadece 1 kez giydimm ben ayağıma çok önem veririm tırnak batması olunca bir batan ayakkabıyı daha giyemiyorum evde yığınla var.. yakında konu açarım hepside marka..

bunun bedenini ve fiyatını öğrenebilir miyim? ablamın nikahında giymek için payetli elbise alıcaktım bunu gördüm bu tarz bişi uygun olur mu:44:birde çok kısa mı üstünde foto atabilir misin

canım 34 36 beden olur 70lıra nıkahta cok şık olursun 1 defa gıydım ben cok guzel durdu yarın senın ıcın ceker atarım resım dusunursen eger bıraz kısa ama onu soylıyım

cok tesekkur ederım :) ayırırım tabı canım kesın ıstıyosan uzerım de resım de koyucam 34 beden olur

siyah beyaz elbise bana olmaz mı ya 38 beden giyiyorum ama uzun ve kalıplıyım çok beğendim elbiseyi

canım valla bılmıyorum kı olur mu esnerse belkı ama ya olmazsa[/QUOTE]

ya boyum 1.75 kilom da 65 evet kabul ediyorum çok zayıf değilim :) ama 34 36 beden olmam da mümkün değil neyse alacak arkadaşlara hayırllı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…