Guzel kıyafetlerımı satıyorummm

canım bunların beden marka ve fiyatlarını yazar mısın...uyarsa Nil den hızlı davranıp almalıyım

hain dom dom ,uymaz ortadaki siyah 34 eden sığ sığabilirsen.. ben 50 kg a düşmüşüm he bu arada. 2 -3 kg daha verip gelcem tükkana gene

hain dom dom ,uymaz ortadaki siyah 34 eden sığ sığabilirsen.. ben 50 kg a düşmüşüm he bu arada. 2 -3 kg daha verip gelcem tükkana gene

beden uyar bana 58 im her gün koşuyorum,bisiklet ceviriyorum,pilates yapıyorum,....vsbu bakımdan sadece marka ve fiyatları öğrenmem yeterli ...

ayrıca Nilin aldığı ürünlerin tamamına talibim...2 katını öderim
şaka hee :)) ödemem ve güle güle kullan canım

Reactions: Nil

50 kg a uymayan 58kg e uycak heeeeee

anaaaaaaa,tutmayın beniiiiiiiii

şaka maka safirciğim pek zevkli

canım 58 kılo ısen sana en sondakı uyar dıgerlerı 34 36

benim adam beni bu ay boaşamazsa bir daha sittin sene boşamaz

hepsi için bir açıklaman olsun :))yada özrün

ve ürünler çok zevkli ve Safirciğim bu ne yahu uçacak gibisin xs ve s:50
neyse alamadığım için çamur yapıyorumiyi satışlar

Son düzenleme:
hahahahahh verırsen olur valla :)

sen bir ara ölçülerini al onların 2 sinin (dün ilk seçtiklerim arasında alamadıklarım 34 beden olanlar)bana göğüs -bel ve basen ,olur niye olmasın,50 kg ımşuan bile belki gelebilir,avatarıma koydum bak resmimi hatta orada 53-54 kg dım

Son düzenleme:

tmm canım alırım suoer gozukuyosun gercekten belkı de olur bılmıyorum kı ben geldıgın de uzulme dıye dıyorum ben onların olculerını alır sana soylerım tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…