canım bunların beden marka ve fiyatlarını yazar mısın...uyarsa Nil den hızlı davranıp almalıyım
dur sen artık yenılerı bekle sekercımm :)
hahhahahahha cok alemsın :)
hain dom dom ,uymaz ortadaki siyah 34 edensığ sığabilirsen.. ben 50 kg a düşmüşüm he bu arada. 2 -3 kg daha verip gelcem tükkana gene
canım bunların beden marka ve fiyatlarını yazar mısın...uyarsa Nil den hızlı davranıp almalıyım
beden uyar bana 58 im her gün koşuyorum,bisiklet ceviriyorum,pilates yapıyorum,....vsbu bakımdan sadece marka ve fiyatları öğrenmem yeterli ...
ayrıca Nilin aldığı ürünlerin tamamına talibim...2 katını öderim
şaka hee :)) ödemem ve güle güle kullan canım
beden uyar bana 58 im her gün koşuyorum,bisiklet ceviriyorum,pilates yapıyorum,....vsbu bakımdan sadece marka ve fiyatları öğrenmem yeterli ...
ayrıca Nilin aldığı ürünlerin tamamına talibim...2 katını öderim
şaka hee :)) ödemem ve güle güle kullan canım
benim adam beni bu ay boaşamazsa bir daha sittin sene boşamaz
canım 58 kılo ısen sana en sondakı uyar dıgerlerı 34 36
kaç numara olucak ayakkabın canım
hepsi için bir açıklaman olsun :))yada özrün
ve ürünler çok zevkli ve Safirciğimbu ne yahu uçacak gibisin xs ve s :50
neyse alamadığım için çamur yapıyorumiyi satışlar
hahahahahh verırsen olur valla :)
sen bir ara ölçülerini al onların 2 sinin (dün ilk seçtiklerim arasında alamadıklarım 34 beden olanlar)bana göğüs -bel ve basen ,olur niye olmasın,50 kg ımşuan bile belki gelebilir,avatarıma koydum bak resmimi hatta orada 53-54 kg dım
tmm canım alırım suoer gozukuyosun gercekten belkı de olur bılmıyorum kı ben geldıgın de uzulme dıye dıyorum ben onların olculerını alır sana soylerım tatlım
38-39 degisio .d 38 giyom ama bazen 38 kucuk gelince 39 giyom aslinda ben artik nisanlim istemedinden dolayi sort felan da giymiyorum var olanlar icin konu acarim resimleri cektikden sonra
Ablam 35-36 giyo .d.d dur ona soram var mi cnku giymedigi cok bizim aile ayakdan sorunlu vurunca giymioz daha .dTüh ya ben 36 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?