- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan hoşlandığını nerden anladınız?Kızlar erkek arkadaşımın çevresinde ondan hoşlanan 23 yasında çok güzel bi bayan var çok aklı başında olmayan havai biri,ego sahibi kendini de beğenmiş baya
Bense 30 lu yaşlarda normal bir bayanım akıllıyım ağır başlıyım EGO’m yoktur
Erkek arkadaşımı kaybetme korkusu taşıyorum
Ne dersiniz?
Sordum az şeker ye kıçın büyür demiş
+1
Bence o kız konu sahibinden de, bahsedilen adamdan da daha akıllıymış. Hem de genç ve güzel. Daha ne olsun... :) yalnız o kız bu adama bakar mı acaba...
Bu ne biçim bir konuşma.Sordum az şeker ye kıçın büyür demiş
Bu kötü bi şaka değil neden abarttınız,samimi bi arkadaşıydı söylemiş,şahsen ben de samimi bi arkadasım söylese Güler geçerim bukadar ezikliğe gerek Yok benceBu ne biçim bir konuşma.
Sevgilin hem terbiyesiz hem akılsız hem de seviyesiz.
Ve sen halen daha hint kumaşı edalarında...güzel ve akıllı olan kızı görmüyorsun.
Bu adamdan ayrılma. Başkasının hayatına girmesjn.
E niye kızıyon o zaman adama..Bu kötü bi şaka değil neden abarttınız,samimi bi arkadaşıydı söylemiş,şahsen ben de samimi bi arkadasım söylese Güler geçerim bukadar ezikliğe gerek Yok bence
Bu kötü bi şaka değil neden abarttınız,samimi bi arkadaşıydı söylemiş,şahsen ben de samimi bi arkadasım söylese Güler geçerim bukadar ezikliğe gerek Yok bence
Ben şakasına kızmıyorumE niye kızıyon o zaman adama..
Heheeyy körler sağırlar birbirini ağırlar..
Derdim o değil okumuyor musunuzE madem kötü değil niye dert edindin
Kova ve yay erkekleri leşlikte yarışırDimi ya, 5 farklı Kova erkeği tanımışlığım var baba arkadaş flört vs... Bir insanın karekteri bu kadamı leş olurrr... Burçlara ön yargı olmamalı Kova erkeği hariç!!!!
Kız yazıyor sevgilime
Bi şaka yaptı diye de oturmuş heryerden engellemiş
Ben şakasına kızmıyorum
Yav bırakın hanginizin kocası erkek arkadaşı şaka yapmıyor millete niye abarttınız bu şakayı
Arkadaşı
Bu kötü bi şaka değil neden abarttınız,samimi bi arkadaşıydı söylemiş,şahsen ben de samimi bi arkadasım söylese Güler geçerim bukadar ezikliğe gerek Yok bence
Kızlar erkek arkadaşımın çevresinde ondan hoşlanan 23 yasında çok güzel bi bayan var çok aklı başında olmayan havai biri,ego sahibi kendini de beğenmiş baya
Bense 30 lu yaşlarda normal bir bayanım akıllıyım ağır başlıyım EGO’m yoktur
Erkek arkadaşımı kaybetme korkusu taşıyorum
Ne dersiniz?
Kız sevgilinizden hoşlanıyor olsa engellemezdi değil mi?
Siz de sevgilinizin hoşlanmadığını düşündüğünüz ve kızın engellediğini bildiğiniz halde kaybetme korkusu yaşamazdınız.
Kimin kime askıntı olduğunu gayet iyi biliyorsunuz yani.
"Bu şaka gayet normal, kız da salak zaten" diye kendinizi rahatlatmak istiyorsanız siz bilirsiniz.