• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel kadın mı akıllı kadın mı?

Kızlar erkek arkadaşımın çevresinde ondan hoşlanan 23 yasında çok güzel bi bayan var çok aklı başında olmayan havai biri,ego sahibi kendini de beğenmiş baya
Bense 30 lu yaşlarda normal bir bayanım akıllıyım ağır başlıyım EGO’m yoktur
Erkek arkadaşımı kaybetme korkusu taşıyorum
Ne dersiniz?
Ondan hoşlandığını nerden anladınız?
Akıllı erkekler için net akıllı kizlar tercih edilir. Zaten sevgi için çok güzel olmanıza gerek yok. Tabiki güzellik önemli değil diye bakım ve düzeni ihmal etmeyin

Sordum az şeker ye kıçın büyür demiş

Kendisine, çevresindeki kızların oturma organlarının ebatlarıyla ilgili neden şaka yapma gereksinimi hissettiğini de sormalıydınız.

Güzel bi oryantal şov izlerdiniz bahaneyle.
Dansın adı:
Gizli gizli kalça süzen abazanın, şaka adı altında kızlara laf atarak kendini tatmin ettiğini belli etmeme çabası

+1
Bence o kız konu sahibinden de, bahsedilen adamdan da daha akıllıymış. Hem de genç ve güzel. Daha ne olsun... :) yalnız o kız bu adama bakar mı acaba...

Bakmaz, engeli basmış zaten :KK48:
Yalnız adamın yaptığı şaka da tam ergen işi asılma cümlesi. Bunun bir alt seviyesi saç çekmek, sırta kalem batırmak falan.
Kızın "yaa niye öyle diyosuun, popom büyük mü kiii" diyeceğini, beraber kızın kalçasını konuşacaklarını sandı galiba :olamaz:

Sordum az şeker ye kıçın büyür demiş
Bu ne biçim bir konuşma.

Sevgilin hem terbiyesiz hem akılsız hem de seviyesiz.

Ve sen halen daha hint kumaşı edalarında...güzel ve akıllı olan kızı görmüyorsun.

Bu adamdan ayrılma. Başkasının hayatına girmesjn.

Bu ne biçim bir konuşma.

Sevgilin hem terbiyesiz hem akılsız hem de seviyesiz.

Ve sen halen daha hint kumaşı edalarında...güzel ve akıllı olan kızı görmüyorsun.

Bu adamdan ayrılma. Başkasının hayatına girmesjn.
Bu kötü bi şaka değil neden abarttınız,samimi bi arkadaşıydı söylemiş,şahsen ben de samimi bi arkadasım söylese Güler geçerim bukadar ezikliğe gerek Yok bence

Bu kötü bi şaka değil neden abarttınız,samimi bi arkadaşıydı söylemiş,şahsen ben de samimi bi arkadasım söylese Güler geçerim bukadar ezikliğe gerek Yok bence
E niye kızıyon o zaman adama..
Heheeyy körler sağırlar birbirini ağırlar..

Ben şakasına kızmıyorum
Yav bırakın hanginizin kocası erkek arkadaşı şaka yapmıyor millete niye abarttınız bu şakayı

benim sevgilim milletin kıçıyla ilgili şaka yapsa kafasını kırarım onun siz bu konuyu biz kıza saydıralım diye mi açtınız

Şimdi neden kaybetmekten korktuğunuzu anladım,lütfen ayrılmayın.Kendisine de söyleyin biz birbirimize aitiz diye.

Kızlar erkek arkadaşımın çevresinde ondan hoşlanan 23 yasında çok güzel bi bayan var çok aklı başında olmayan havai biri,ego sahibi kendini de beğenmiş baya
Bense 30 lu yaşlarda normal bir bayanım akıllıyım ağır başlıyım EGO’m yoktur
Erkek arkadaşımı kaybetme korkusu taşıyorum
Ne dersiniz?

Kız sevgilinizden hoşlanıyor olsa engellemezdi değil mi?
Siz de sevgilinizin hoşlanmadığını düşündüğünüz ve kızın engellediğini bildiğiniz halde kaybetme korkusu yaşamazdınız.
Kimin kime askıntı olduğunu gayet iyi biliyorsunuz yani.
"Bu şaka gayet normal, kız da salak zaten" diye kendinizi rahatlatmak istiyorsanız siz bilirsiniz.

Kız sevgilinizden hoşlanıyor olsa engellemezdi değil mi?
Siz de sevgilinizin hoşlanmadığını düşündüğünüz ve kızın engellediğini bildiğiniz halde kaybetme korkusu yaşamazdınız.
Kimin kime askıntı olduğunu gayet iyi biliyorsunuz yani.
"Bu şaka gayet normal, kız da salak zaten" diye kendinizi rahatlatmak istiyorsanız siz bilirsiniz.

diğer konusunda sevgilimin başka birini sevdiğinden şüpheleniyorum yazmış o da biliyor neyin ne olduğunu ama burada biz kıza saydıralım kendi vicdanı rahatlasın istiyor. mesela kızı kötü göstermek için bu konuda da kız sevgilisine yazıyormuş ne alakaysa

Back
X