Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugun 3.cu gun gecikmem belirti yok sadece asiri sekilde bel agrisi vardi ve kasik ağrısı kasik agrim bugun bile var ama bt hcg yükseliyor henüz doktora görünemedim doktorum izinde
Bugun 3.cu gun gecikmem belirti yok sadece asiri sekilde bel agrisi vardi ve kasik ağrısı kasik agrim bugun bile var ama bt hcg yükseliyor henüz doktora görünemedim doktorum izinde
Ben adetim gecikmeden bir hafta önce yaptim cikmadi ama adetim gecikyiginden beridir yapmadim bir iki gün daha gecsin yapicam cunku kanda hemen çıkan idrarda çıkmıyor yanılmıyorsam gecikmeden 10 15 gun snra belli okuyor idrarda daha once dusuk yaptığından ordan biliyrm