Onun harici başka olaylar yok muBenim bildigim tel takiyolar.
Gülüş estetiği operasyonu var ancak o şekilde olurHerkese iyi akşamlar..
Konu dişlerim.Aslında çok çirkin değiller ama çokta güzel değiller..
Ben gülerken aynaya baktığımda görüntüden hiç memnun değilim. Gülmediğim zaman daha güzel bir kadınım.. dişlerim çok sağlıklı orası ayrı bir konu. Geçen denk geldim gülüş tasarımı vs bişeyler ama okuyamadım. En güzeli burda sormak tecrübeli bir sürü arkadaşım vardır eminim.
Dişleri nasıl düzeltiyorlar? Hepsi aynı boyda inci gibi.. nasıl bir işlem uygulanıyor? Bilgisi tecrübesi olanlar fikirlerinizi alırım
Çok büyük bir yamukluk yok ama ben dert ettim böyle hepsi inci gibi bembeyaz dişlerim olsun yayamukluk varsa tel takılabilir, ya da komple kaplama filan.
Evet bunu merak ediyorum. Nasıl oluyor?Gülüş estetiği operasyonu var ancak o şekilde olur
Çok büyük bir yamukluk yok ama ben dert ettim böyle hepsi inci gibi bembeyaz dişlerim olsun ya
Öyle değil doğal duranlardan. Babanne gibi diş istemiyorum:)hepsi inci gibi bembeyaz olunca da çok yapay duruyor yalnız
Öyle değil doğal duranlardan. Babanne gibi diş istemiyorum:)
Tel en sağlıklısı ama mesela benim bir dişim küçül biri büyük bu telle olmaz benceBende yurtdisinda yasiyorum bu islemden bir haberim/dim instagramda bir iki klinigin resimlerini gorunce arastirdim...disler torpuleniyor,sut disi gibi kucultuluyor on on bes gun icinde dise olculerine uygun kaliplar hazirlaniyor (on be gunluk surec icin gecici dis kaliplari takiliyor)sonrasinda yapistirma islemi ile dislere minte ediliyor. Omurluk kullanimlik mi pek sanmam, yaptiran kisilerin yorumuna gore pisman olanda var,ozellikle elma gibi sert birseyleri yiyemiyormussun,annemde yaptirdi bende yaptirmayi istoyorum dislerim cok yamuk ama tavsiye etmiyor kensi disin gibi olmuyor dedi.daha cok tel taktirmayi dusunuyorum bakalim...
Açıkcası yaptırmadım çevremde de yaptıran yok google den bulabilirsiniz bende oradan bilgi edindim yaptırma planlatım var ama dişimde başka sorunlar var google amcadan daha sağlıklı bilgi alabilirsinizEvet bunu merak ediyorum. Nasıl oluyor?
Teşekkür ederimAçıkcası yaptırmadım çevremde de yaptıran yok google den bulabilirsiniz bende oradan bilgi edindim yaptırma planlatım var ama dişimde başka sorunlar var google amcadan daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?