• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güzel gülümsemek istiyorum.

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
Herkese iyi akşamlar..

Konu dişlerim.Aslında çok çirkin değiller ama çokta güzel değiller..
Ben gülerken aynaya baktığımda görüntüden hiç memnun değilim. Gülmediğim zaman daha güzel bir kadınım.. dişlerim çok sağlıklı orası ayrı bir konu. Geçen denk geldim gülüş tasarımı vs bişeyler ama okuyamadım. En güzeli burda sormak tecrübeli bir sürü arkadaşım vardır eminim.

Dişleri nasıl düzeltiyorlar? Hepsi aynı boyda inci gibi.. nasıl bir işlem uygulanıyor? Bilgisi tecrübesi olanlar fikirlerinizi alırım

yamukluk varsa tel takılabilir, ya da komple kaplama filan.

Herkese iyi akşamlar..

Konu dişlerim.Aslında çok çirkin değiller ama çokta güzel değiller..
Ben gülerken aynaya baktığımda görüntüden hiç memnun değilim. Gülmediğim zaman daha güzel bir kadınım.. dişlerim çok sağlıklı orası ayrı bir konu. Geçen denk geldim gülüş tasarımı vs bişeyler ama okuyamadım. En güzeli burda sormak tecrübeli bir sürü arkadaşım vardır eminim.

Dişleri nasıl düzeltiyorlar? Hepsi aynı boyda inci gibi.. nasıl bir işlem uygulanıyor? Bilgisi tecrübesi olanlar fikirlerinizi alırım
Gülüş estetiği operasyonu var ancak o şekilde olur

Bende yurtdisinda yasiyorum bu islemden bir haberim/dim instagramda bir iki klinigin resimlerini gorunce arastirdim...disler torpuleniyor,sut disi gibi kucultuluyor on on bes gun icinde dise olculerine uygun kaliplar hazirlaniyor (on be gunluk surec icin gecici dis kaliplari takiliyor)sonrasinda yapistirma islemi ile dislere minte ediliyor. Omurluk kullanimlik mi pek sanmam, yaptiran kisilerin yorumuna gore pisman olanda var,ozellikle elma gibi sert birseyleri yiyemiyormussun,annemde yaptirdi bende yaptirmayi istoyorum dislerim cok yamuk ama tavsiye etmiyor kensi disin gibi olmuyor dedi.daha cok tel taktirmayi dusunuyorum bakalim...

Bende yurtdisinda yasiyorum bu islemden bir haberim/dim instagramda bir iki klinigin resimlerini gorunce arastirdim...disler torpuleniyor,sut disi gibi kucultuluyor on on bes gun icinde dise olculerine uygun kaliplar hazirlaniyor (on be gunluk surec icin gecici dis kaliplari takiliyor)sonrasinda yapistirma islemi ile dislere minte ediliyor. Omurluk kullanimlik mi pek sanmam, yaptiran kisilerin yorumuna gore pisman olanda var,ozellikle elma gibi sert birseyleri yiyemiyormussun,annemde yaptirdi bende yaptirmayi istoyorum dislerim cok yamuk ama tavsiye etmiyor kensi disin gibi olmuyor dedi.daha cok tel taktirmayi dusunuyorum bakalim...
Tel en sağlıklısı ama mesela benim bir dişim küçül biri büyük bu telle olmaz bence

Evet bunu merak ediyorum. Nasıl oluyor?
Açıkcası yaptırmadım çevremde de yaptıran yok google den bulabilirsiniz bende oradan bilgi edindim yaptırma planlatım var ama dişimde başka sorunlar var google amcadan daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz

bence disleriniz düzgünse ve saglıklıysa gülüsünüzün hos olmamasının sebebı mımıklerınız olabilir
guldugunuzdekı yuz ıfadenızın tatlı sırın gozukmemesı , gozlerınızın dolu dolu gulmemesı vs olabilir.
yani size göre bu böyle tabi, bence gülünce oldugundan kotu görünen insan azdır..
herkese yakısır gülümsemek.

Açtığım konu altında sorunuzu yenilerseniz açıklamasını yapayım size. Tüm soruları orada toparlıyorum herkesin bilgilenmesi açısından. Sevgiler

Back