Güzel görünmek için kaburgalarını aldırmış...

ayyyy güzel mi bu şimdi ben bunu gece görsem korkarım beeee.....güzel olmak içinmiş pehhh....bi gözlük almak lazım buna..........

ah evet canım sanırım kızılderili inancıydı haklısın.

aynen canım Marilyn de zaten bu öğretiden esinlenerek kaburga ameliyatı olduğunu söylemişti.

zaten o asparagas haberleri yapanlar kaburgalarını aldırsa dahi o iğrenç işi yapabilecek kadar esnek olamayacağını düşünmüyorlar

insan bu yahu kedi mi dimi ama:)

ama sanırım bu kadın gibi bir kadın daha var böyle yıllarca korsesini çıkartmadıkları için böyle ecinnilere benzemişler:S

Yafhu bu teyzem madem guzel gorunmek ıstıyomus bı yuzunu neyım gerdıreydı ya.Ne bu boyle.Bana mı oyle geldı bılmıyorum ama sankı boyle poposu onune dönmüş gıbı olmus.Kısacası İĞRENÇ.

ayy poposu önüne dönmüş fikrine katılıyorum, çok dikkatımı cektı benım de :1shok:
bakarken midem bulandı yaa,kokona nolcak :dilcikar: dünyaya kazık çakacak sanki yaşına bakmadan seksi görünmeye çalışmalar,salak salak kıyafetler falan...ıyyy sinir oluyorum böyle kadınlara

Şimdi bu bayan güzel mi kafamçokkarıştıgüzelik için mi yapmışş .Yok yok ben dünyanın en çirkini olmaya razım

güzelmi olmuş şimdi
resmen hem beyin ,hemde fiziksel özürlü gibi olmuş .:mymeka:

Yok ya sanki montaja mi benzio ne, ama ercek ise cok igrenc bir gorunum, bu ne ya biblo falan gibi igrencccccccc Allah akil fikir versin vallah'a

bu sadece kaburgalarını değil iç organlarınıda aldırmış gibi duruyor :)) sadece solunum ve boşaltım sistemi kalmış kadında hahaha.
benim bildiğim güzelli oranları 90-60-90 bu 150-33-150 olmuş :roflol:

ıyyy çok çirkin bence....nasıl güzel olduğunu zannediyo acaba yaa....beli kopacak gibi...

bide bacakları çok pürüzsüz sanki montaj gibi keşke yüzünede yapsaydı...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…