• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel görünmek için kaburgalarını aldırmış...

:delphin:
Ben de aldıracam çok hoşlaştım hasta oldum bittim... :delphin:

Iyyy yaa bu ne hakket yaa midem bulandı içim döndü..kafamçokkarıştı
Daha önce de görmüştüm bu karbugasızgillerden..
Bir insanın bunlara kalkışması için ileri derece obsesif olması gerekiyor..
Yani takıntılı ve psikolojisi bozuk insanlar bence bu yollara başvururlar..
Allahım sen affet yaaaa Rabbimmdelikafadulden

hay allahim ya bunun akli dnegesi bozuktur kesinn....
...off allah kaburgalari ic organlarimizi korusun die yaratmis...bununkilerini artik Korsesi korur tövbe tövbee

kaburgalarini aldirmamis ki, sadece kemer takarak bu kadinin zayif ince belli oldugunu duymustum

kaburgalarını aldıracağına kafasının tahtalarını konturol ettirse daha iyi olurdu çok çirkin olmuş ığğğğğğğğğğğğğğ

kaburgalarını aldıracağına kafasının tahtalarını konturol ettirse daha iyi olurdu çok çirkin olmuş ığğğğğğğğğğğğğğ

kaburgalarini aldirmamis ki, sadece kemer takarak bu kadinin zayif ince belli oldugunu duymustum

evet ben de öyle duydum korse takarak bu hale gelmiş.

kaburgaları aldırmak sanırım bir uzak doğu dini öğretisinde var adını hatırlayamadım.kaburgalarını aldıranlar böyle olmuyor kesinlikle o dinin öğretisine merak salmış bazı ünlüler de kaburgalarını aldırıyorlar

mesela Marilyn Manson da sanırım 2 veya 3 kaburgasını aldırdı ama görüntüsü böyle değil kesinlikle bu kadın korseyle bu hale gelmiş diye duydum

evet ben de öyle duydum korse takarak bu hale gelmiş.

kaburgaları aldırmak sanırım bir uzak doğu dini öğretisinde var adını hatırlayamadım.kaburgalarını aldıranlar böyle olmuyor kesinlikle o dinin öğretisine merak salmış bazı ünlüler de kaburgalarını aldırıyorlar

mesela Marilyn Manson da sanırım 2 veya 3 kaburgasını aldırdı ama görüntüsü böyle değil kesinlikle bu kadın korseyle bu hale gelmiş diye duydum

Evet Marilyn Manson da kaburgalarını aldırmıştır ama sanırım kaburga farklılığı var bu kadın gibi görüntüsü yok. Bende kızılderili inancı diye biliyordum ama uzakdoğu da olabilir. Tabi halk arasında çok farklı cinsel amaçlar için kaburgalarını aldırdığı haberleri de yayıldı , Marilyn Manson hayranı olarak bu söylentilere inanmıyorum ben

Back