• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel görünmek için kaburgalarını aldırmış...

Yafhu bu teyzem madem guzel gorunmek ıstıyomus bı yuzunu neyım gerdıreydı ya.Ne bu boyle.Bana mı oyle geldı bılmıyorum ama sankı boyle poposu onune dönmüş gıbı olmus.Kısacası İĞRENÇ.

bence güzelleşmek için diil de rekorlar kıtabına girebilmek için yapmış...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:1shok::1shok:kızlar bu neyaa...çizgi filim gibi:1shok::1shok:
bence bu teyzemin ruhsal sorunları var herhaldekafamçokkarıştı
bunun adı güzel görünmek değilde sankim dikkat çekmek gibi bişey:uhm::uhm:

evet bu kadın dünyanın en ince belli kadınıymış.. bel çevresi sadece 33 cm..

hay yarabbim ne insanlar var.. sen akıl fikir ver...

Güzellik bunun neresinde, bence berbat görünüyor.
Yaş ermiş kemale hala neler ile uğraşıyor kadın ya...

DEMİ MOORE DA ALDIRDI
Kaburga kemiğini aldırmak özellikle son yıllarda ABD'de ve Hollywood'da moda. Demi Moore ve Cher gibi starlar da bu yöntemle kaburga kemiğini aldırarak daha ince bir bele kavuştular. Plastik cerrahların rutin ameliyatları arasında yer almayan operasyonu doktorlar "Ekstrem ameliyat" sınıfına sokuyor. Fiyatı 5000-10000 YTL arasında değişen ameliyatla kaburganın altında yer alan kemik alınarak belin incelmesi sağlanıyor.

ALINTI ....SABAH

-------------------------------

kadın iğrenç ötesi yaratık gibi olmuş....demek ki beden yapısına göre yaptırmak lazım...ha ben öleceğimi bilsem sağlık açısından olmadıkça estetik amaçlı vücuduma neşter değdirmem...yalnız kaburga değil başka türlü estetikler de olmam.

işin en garip yanı kadın ne kadar iğrenç olduğunun farkında değil aksine dayanılmaz güzel buluyor kendini....yazık ya acıdım aslında kadın hasta hasta

:1shok::1shok:Allahim bu GUZELLIK kelimesi ne farkli anlamlara geliyormusta, benim haberim yokmuss-tatlicadiarzu-

:1shok::1shok: Allahim bu GUZELLIK kelimesi ne farkli anlamlara geliyormusta, benim haberim yokmusss..fisfisfis-tatlicadiarzu-

ya şimdi bu kadın güzel göründüğünümü söylüyomuş valla allah sonumuzu hayır etsin dünyanın sonu geldi vallla iğrenç midem bulandı yavvvmirmirmirmirkafamçokkarıştı

rabbim akıl fikir versin ıslah etsin yazık allahın kusursuz olarak verdiği bedenlerine yapmadıklarını bırakmıyorlar

çok korkunç görünüyoo bencee...o kadını çıplak hayal edemiyoruum...bööööğğğ

kafayi yemis olmali
kendini nasil bi aynada bakiyoda begeniyo bilmiyorum ya
önemli olmasa allahim kaburgali yaratirmiydi bizi

Back