Güzel giyinmek istiyorum yardım kızlar

Selam kızlar güzel giyinmek istiyorum böyle farklı olmak istiyorum kilolu bayanım kilo veremedim bari güzel giyineyim istiyorum istanbul Fatih’te nereye gidebilirim kilom 84 boy 165[/QUOT
En guzel kıyafet fiziktir onun uzerine giydigin herşey olur kendini boyle avutma ve haydi kilo vermeye odaklan.bana isterseniz kizin ve ne derseniz deyin gerçek bu ... Kilonuz giydiginizi göstermez ki kilolularin giydikleride dikkat çekmez ve bakılmaz . hadi yalan diyin. 84 kilo çok degil bir yilda 60 hatta 55olmazsan bende bisey demiyorum :)

Ne kadar acımasız yorumlar yapılmış ya. Bi şişko demediğiniz kalmış konu sahibine, bu ne acımasızlık. Ne demek kilolu insana ne giyse yakışmaz, ne giyse olmaz? Bunlar nasıl yorumlar ya?
Neden insanın hevesini kırıyorsunuz? Her kadın zayıf olmak zorunda mı? Neden böyle bir algı oluşturuluyor bu ülkede anlamıyorum gerçekten. Belki konu sahibi hasta ondan kilo veremiyor, belki kilosundan memnun vermek istemiyor. SİZE NE? Eleştirmek size mi kaldı? Kızcağız mağaza önerisi istemiş, biliyorsanız yazın bilmiyorsanız cevap vermeyin arkadaş ya bu kadar basit. Hepiniz mankensiniz dört dörtlüksünüz ya, kilolu kadınlar hep tü kaka iğrenç değil mi :)

Konu sahibi sen moralini bozma, kilolu kadınlarda gayet şık ve modern giyinebilir. Yeter ki doğru kombinler seç.
Tam yazacaktım, tüm inancım kırılmıştı ki siz yazmışsınız.
Modernitenin nasıl göründüğümüze bile karıştığı özellikle kadın cinsinin metalaşmada tavan yaptığı dönemde, yine kadınların ‘kilolusun’ baskısı içler acısı ya, ne diyeyim.
Vallahi okurken gelecekten soğudum, bu zihniyetle yetişen çocukların yönettiği bir ülkeyi tahayyül edemedim...

[
Gorende agir yasamlardaki insanlar kadar var kilosu sanacak ..
Alt tarafi 84 kilo 165 boy .
Bu demek oluyorki 46 beden belki de 44 .
Ne yani 44 beden bir kadin guzel olamaz mi ?
Kadin kadina bunu diyebiliyor ya .
Bunu diyenlerin fotograflarini istesem
Bir de konu sahibinin belki size 10 basar ..
Zayif kadin guzelmis pess :KK70:
Ee Turk kadini boy ortalamasi 1.50 cm
Kilolarda ona gore az oluyor degil mi
40 _50 arasi :KK70:
Sonra buna guzel vucut diyorlar ..
Sasirtici :işsiz:

Kilo konusunda yorum yapmadim. Bu konularda elestiri pek hos degil ama kisa boylu olunca otomatik olarak zayif olunmuyor. 1.50-1.55 olup 60-65 kilolarda gezen cok var.

Boyu 150 oldugu icin 40-50 kiloysa herkes. Boyu 170 olanda bu orantiya gore 50-60 kilo olsa kimse sisman demez zaten. -.

Kiloluysanız kıyafet seçerken "dar alayım da zayıf göstersin" demeyin. Ne çok bol ne çok dar olsun, buna dikkat ederek alışveriş yapın.

İri desenler, canlı renkler sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterir. Ama siyah giyeyim daha ince durayım diye de birşey yok.

Çok dökümlü kıyafetler daha kilolu gösterir. Yani bir viskon bol paça kumaş pantolon ve boru paça kot pantolon arasındaki fark inanılmaz.

Klasik giyim her zaman daha olgun gösterir. Günlük olarak spor kıyafetleri tercih edin. Kot parçalar güzel derleyip toplar. Hem de daha genç gösterir.

Renk kombini yaparken en fazla 3 renk kombinleyin. Diğer türlü giyiminizin basit durma çizgisine çok yakın oluyor. Bir de renk kombini yaparken bir konu belirleyin. Toprak tonları, baharat renkleri, monokrom, kontrast gibi...

Bir de tavsiyem, kıyafet seçerken kaliteli şeyler almaya bak. Ama kaliteli eşittir pahalı diye bir şey yok. Pazardan ünlü markaların outletlerine kadar bir çok yerde uygun fiyatla ürün bulabilirsiniz.

Ne kadar acımasız yorumlar yapılmış ya. Bi şişko demediğiniz kalmış konu sahibine, bu ne acımasızlık. Ne demek kilolu insana ne giyse yakışmaz, ne giyse olmaz? Bunlar nasıl yorumlar ya?
Neden insanın hevesini kırıyorsunuz? Her kadın zayıf olmak zorunda mı? Neden böyle bir algı oluşturuluyor bu ülkede anlamıyorum gerçekten. Belki konu sahibi hasta ondan kilo veremiyor, belki kilosundan memnun vermek istemiyor. SİZE NE? Eleştirmek size mi kaldı? Kızcağız mağaza önerisi istemiş, biliyorsanız yazın bilmiyorsanız cevap vermeyin arkadaş ya bu kadar basit. Hepiniz mankensiniz dört dörtlüksünüz ya, kilolu kadınlar hep tü kaka iğrenç değil mi :)

Konu sahibi sen moralini bozma, kilolu kadınlarda gayet şık ve modern giyinebilir. Yeter ki doğru kombinler seç.
Katılıyorum herkes 90-60-90 olmak zorunda anca o zaman giyinebilirler bu mantık insanı çileden çıkarıyorum resmen ne kadar dış görünüş takıntılı insanlar olduk kiloluysan giyinme eve kapan demedikleri kalıyor. Konu sahibi benim yasadigim sehir olmadıgi icin yer omeremiyorum ama insallah icinize sinem guzel giysiler bulabilirsiniz.

[

Kilo konusunda yorum yapmadim. Bu konularda elestiri pek hos degil ama kisa boylu olunca otomatik olarak zayif olunmuyor. 1.50-1.55 olup 60-65 kilolarda gezen cok var.

Boyu 150 oldugu icin 40-50 kiloysa herkes. Boyu 170 olanda bu orantiya gore 50-60 kilo olsa kimse sisman demez zaten. -.

Okudugumu da yanlis anlamisim :D
Tamam ben yatiyorum

Sana demedim ki ben ..
Ama cok fazla giden olmus ustune.
Kiloyla alakali bir sey mi yazdin dikkatimi cekmedi ..

Yok ben kilo yorumu yapmamistim hiç. Evet bazıları fazla konusmus ama bazi arkadaslar mantikli yorum yapmis o parayi spora gitsen sonra giyimi ayarlasan seklinde. Konu sahibi kilo konusunu katmasa bu oneriler gelmeyecekti.
Kilolu olup orantili olanlarda var ama kilo kiyafet olayinda biraz kisitlayici. Oyle yanii

Canım kilo ver diyenler olmuş. Sen zaten bunu kendine dafalarca söylemişsindir. Bu kısmı o yüzden geçiyorum. Benim için güzel giyinmek kilo ile ilgili değil. Zayıf olup kötü giyinen de çok.
Sana önerilerim;
Renk uyumuna dikkat et öncelikle. Canlı renkler vs deyip rengarenk giyinme. En fazla 2-3 rengi bir arada kullan. Renk skalası diye google’da arat. Uygun renkleri yanyana kullanabilmek için bundan yararlan.
Sezonun moda renklerine takılma. Cilt rengine ve saç rengine uygun renklerde kıyafetler al. İnsanlar bir süre sonra ah bu tam Pembesepet’in tarzı desin birşey görünce.
Yüksek belli pantalonlar al. Üstüne uzun kolsuz ya da yarım kollu uçuş uçuş kimono tarzı şeyler giy içine bir tahirt bluzla falan. Kimono vs tarzı olan kalçanı örtsün ya da diz üstü boyu olsun. Rahat edebileceğin yükseklikte topuklu ayakkabı giy. İstersen spor ayakkabılar da çok moda. Düz renk olsun mümkün olduğu kadar. Fatih’te sadece tesettür kıyafeti yok arkadaşlar. Orada da çok dükkan var. Ben sana Taksim’i öneriyorum. Daha uyguna bir sürü seçenek bulursun. 87’ye bin Taksim’desin. Beyoğlu İş Merkezi, Terkos Pasajı buralara bir bak. İstiklal Caddesinde aşağıda Yapı kredi yayınlarını geçince biri solda diğeri de daha aşağıda sağda.
Sağlık problemin varsa onu çözmeye çalış. Eğer kilondan memnunsan ve sağlık problemin yoksa da kimseyi kafaya takma hayat senin hayatın güzelce doya doya yaşa canım.
Saç modelin ve rengine kaş şekline makyaj stiline de dikkat et. El bakımı manikürün pedikürün bunları da ihmal etme. Sadece şık giyinmek değil tüm bunlar da görüntüyü tamamlıyor. Özleden sormak istediğin şeyler olursa da hiç çekinme yaz canım.

Tarzınızı değiştirin bence sıkılmışsınız boyle konu actiğınıza gore.
Bende sıkıldım tarzimdan.

Ufak ufak degisiyorum.
Bebegimde olacağı icin rahat seylerle idare edicem bir sure.
Spor giyim takilirim.

Eskiden nisan düğün ya da özel günlerde hep ceket pant. Ya da bluz pant. Giyerdim.
Artık elbise giyiyorum mesela.
Daha sık duruyor
Güzel gösteriyor
Rast gele magza gezerken uygun elbise görüyorum aliyorum.
Illa giyilecek bir yer cikiyor.
Yazin etek giyemezdim gecen yaz 3 etek aldim spor ayakkabi, tshrtlerle kombinledim.
Ay nasil rahatlik.

Artık bu tarz şeylere bakiyorum.
Ama alırken evde olanlarida dusunuyorum hepsini kombinleyebilecegim seylere bakiyorum.

Mesela kot ceket.
Hem eşofmanla, hem kot pant. Hem spor bir etekle gayet sık duruyor.

Ben and. yakasindayim.
Pendik, maltepe, kadıköy taraflarindan alisveris yapiyorum.
Avm geziyorum indirimde guzel şeyler yakalıyorum bazen.
En çok da butiklerden aliyorum.

Selam kızlar güzel giyinmek istiyorum böyle farklı olmak istiyorum kilolu bayanım kilo veremedim bari güzel giyineyim istiyorum istanbul Fatih’te nereye gidebilirim kilom 84 boy 165
Ben kapalı değilim ama Tuğba giyimden alıyorum tuğba da büyük beden vardı sanırım ve journey den (journey açık ) 44 e kadar online a bak istersen cnm

Koca istanbulda niye Fatihle sinirlandiriyorsunuz ki kendinizi. Bir dunya avm var. Bir suru marka, magazayi ayni yerde bulabilirsiniz, boylece farkli farkli bol bol gezer herseye, goz atarsiniz, kafada kombin yapar karar verirsiniz. Özellikle Istinye parka çok giderim ben kiyafet, kozmetik için.
Giyim icin tek biyere gidip bakip, tek yerden giyinmek aradiginiz farkliligi vermez bence.

Fatih'te giyim için akıl danışan, yardım isteyen birine İstinye Park önermek de, annelerin "Canım peynir çekti anne" denilince "Evde makarna var, onu yersin" demeleri gibi olmuş :D ne alaka :D

Back
X