Güzel giyinmek istiyorum yardım kızlar

Yavrularmherseym

Bşlng: 82 gncl: 81.1 Hdf: 68
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
362
515
53
Selam kızlar güzel giyinmek istiyorum böyle farklı olmak istiyorum kilolu bayanım kilo veremedim bari güzel giyineyim istiyorum istanbul Fatih’te nereye gidebilirim kilom 84 boy 165

Koca istanbulda niye Fatihle sinirlandiriyorsunuz ki kendinizi. Bir dunya avm var. Bir suru marka, magazayi ayni yerde bulabilirsiniz, boylece farkli farkli bol bol gezer herseye, goz atarsiniz, kafada kombin yapar karar verirsiniz. Özellikle Istinye parka çok giderim ben kiyafet, kozmetik için.
Giyim icin tek biyere gidip bakip, tek yerden giyinmek aradiginiz farkliligi vermez bence.

Fatih’te mi oturuyorsunuz yoksa tesettürlü olduğunuz için mi Fatih’te biyer soruyorsunuz? Orda tesettür kıyafeti ağırlıklı olduğu için soruyorum. Aslında güzel kıyafetlerin olduğu mağazalar bilinen markalardır.
Ama İstanbul’a gitmeyeli çok oldu. Çok hatırlıyamıyorum nerde ne vardı.

Koca istanbulda niye Fatihle sinirlandiriyorsunuz ki kendinizi. Bir dunya avm var. Bir suru marka, magazayi ayni yerde bulabilirsiniz, boylece farkli farkli bol bol gezer herseye, goz atarsiniz, kafada kombin yapar karar verirsiniz. Özellikle Istinye parka çok giderim ben kiyafet, kozmetik için.
Giyim icin tek biyere gidip bakip, tek yerden giyinmek aradiginiz farkliligi vermez bence.
İstinye park stili olduğunu sanmıyorum konu sahibinin

Sadece Fatih dediğin için yazıyorum, Cengiz Aktürk, Peçe, Eser.. ama onun dışında giyinebileceğin çok iyi marklar var..

İstediğin kıyafeti giy canım,kusura bakma bu kiloyla ne giysen olmaz. Önce zayıfla,sonra giyim işine sararsın.

Fatihte ne var bilmiyorum ki niye illa orasi. Fatih stili var ve istinye stili giyinemez mi :KK70: Öneri sadece.
ankarada yim ben hiç bilmem fatih i ayşe armanın yazılarından biliyorum sadece.istinye parka gitmişliğim var ama İstinye parktan giyinen buraya giyinmeyi bilmiyorum güzel gıyınmek istiyorum diye konu açmaz ki.zaten şıktır

Ankaradan öneri alabilirim :))
yüzdeyetmiş indirime girince twıst İpekyol dıyorum oncelikle.ben netten alışveriş yaparım çoğunlukla roman sitesinden abiye alırım uygun fiyatlara morhıpodan 100 tl ye fabrika network que elbise çok aldım.swarovski takı alırım onu da nette morhıpodan yüzde altmış ındırım yakaladığımda alırım

ankarada yim ben hiç bilmem fatih i ayşe armanın yazılarından biliyorum sadece.istinye parka gitmişliğim var ama İstinye parktan giyinen buraya giyinmeyi bilmiyorum güzel gıyınmek istiyorum diye konu açmaz ki.zaten şıktır

Guzel giyinmek istiyorum diye sordugu icin zaten once orayi onerdim gitmemistir diye. :)

Şey ya hani Fatih’ten alışveriş denince tesettür giyim gelir ya akla. Ondan :)) belki sadece benim aklıma geliyordum öyle neyse :KK70:

Ben bilmiyordum Fatihi esime sordum simdi bu kadar sey denince ne var diye soyledi.

Back
X