- 27 Temmuz 2017
- 362
- 515
- 53
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
Selam kızlar güzel giyinmek istiyorum böyle farklı olmak istiyorum kilolu bayanım kilo veremedim bari güzel giyineyim istiyorum istanbul Fatih’te nereye gidebilirim kilom 84 boy 165
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1 katılıyorumNeden kilo vermiyorsunuz? Ben olsam kıyafet parasını diyetisyen ve spora veririm zayıflar sonra da kafama göre giyinirim. Kilonuz çok maalesef.
İstinye park stili olduğunu sanmıyorum konu sahibininKoca istanbulda niye Fatihle sinirlandiriyorsunuz ki kendinizi. Bir dunya avm var. Bir suru marka, magazayi ayni yerde bulabilirsiniz, boylece farkli farkli bol bol gezer herseye, goz atarsiniz, kafada kombin yapar karar verirsiniz. Özellikle Istinye parka çok giderim ben kiyafet, kozmetik için.
Giyim icin tek biyere gidip bakip, tek yerden giyinmek aradiginiz farkliligi vermez bence.
Olamaz mi mesela ben hem fatihten hem de istinye parktan giyinebiliyorumFatih’ten nasıl alışveriş yapabilirim diye soran üyeye İstinye Park önermek![]()
Olabilir mümkün ama Fatih tesettürle biliniyor daha çok, İstinye parkın tesettürle ilgisi yok.Olamaz mi mesela ben hem fatihten hem de istinye parktan giyinebiliyorum
İstinye park stili olduğunu sanmıyorum konu sahibinin
Fatih’ten nasıl alışveriş yapabilirim diye soran üyeye İstinye Park önermek![]()
ankarada yim ben hiç bilmem fatih i ayşe armanın yazılarından biliyorum sadece.istinye parka gitmişliğim var ama İstinye parktan giyinen buraya giyinmeyi bilmiyorum güzel gıyınmek istiyorum diye konu açmaz ki.zaten şıktırFatihte ne var bilmiyorum ki niye illa orasi. Fatih stili var ve istinye stili giyinemez miÖneri sadece.
Şey ya hani Fatih’ten alışveriş denince tesettür giyim gelir ya akla. Ondan :)) belki sadece benim aklıma geliyordum öyle neyseFatihte ne var bilmiyorum ki niye illa orasi. Fatih stili var ve istinye stili giyinemez miÖneri sadece.
Ankaradan öneri alabilirim :))ankarada yim ben hiç bilmem fatih i ayşe armanın yazılarından biliyorum sadece.istinye parka gitmişliğim var ama İstinye parktan giyinen buraya giyinmeyi bilmiyorum güzel gıyınmek istiyorum diye konu açmaz ki.zaten şıktır
Niye ilgisi olmasin her markada giyilebilecek şeyler olabiyo gezmek bakmak lazimOlabilir mümkün ama Fatih tesettürle biliniyor daha çok, İstinye parkın tesettürle ilgisi yok.
yüzdeyetmiş indirime girince twıst İpekyol dıyorum oncelikle.ben netten alışveriş yaparım çoğunlukla roman sitesinden abiye alırım uygun fiyatlara morhıpodan 100 tl ye fabrika network que elbise çok aldım.swarovski takı alırım onu da nette morhıpodan yüzde altmış ındırım yakaladığımda alırımAnkaradan öneri alabilirim :))
ankarada yim ben hiç bilmem fatih i ayşe armanın yazılarından biliyorum sadece.istinye parka gitmişliğim var ama İstinye parktan giyinen buraya giyinmeyi bilmiyorum güzel gıyınmek istiyorum diye konu açmaz ki.zaten şıktır
Şey ya hani Fatih’ten alışveriş denince tesettür giyim gelir ya akla. Ondan :)) belki sadece benim aklıma geliyordum öyle neyse![]()