Güzel fikirlerinize ihtiyacım var buyrun salonum

darned

Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
4.172
2.082
773
merhaba kızlar sonunda salonumu yeniledim
ve şimdi sizlerden fikir almaya geldim
resimleri internette ki satış sitesinden yükledim
ama birebir aynı ürünler salonumda bulunanlar
daha sonra salonumun kurulu halinin resmini çeker yüklerim
neyse şimdi gelelim konumuza
bu salon takımına ne renk fon perde kullanabilirim
nasıl bir halıyla kombinleyebilirim
şuan serili halım aşağıda değiştirebilirim
ve ne renk biblolarla enerji katabilirim salonuma

ve bu konuda decor için aradıklarıma göz atabilirsinizhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/turuncu-perde-ariyorum.690132/

salon takımım
tv ünitem soldaki siyah beyaz olan
ve buda şuan serili olan halım

Son düzenleme:
merhaba :) koltuk takımınız çok hoş renklerinide beğendim ama tv ünitesini neden siyah beyaz seçtiniz koltukların kollarında ahşap rengi detaylar var diğer tv ünitesi renk olarak daha uyumlu olur bence altın sarısı yada kahve rengi fon perde uyumlu olur diye düşünüyorum halıda krem ağırlıklı olabilir güle güle oturmanız dileğiyle

Merhabalar :) evet arkadaşın dediği gibi tv ünitesi olmamış, kahve ağırlıklı bir mobilyadan olmalıydı... Halı patchwork olanlar var böyle kahveli kremli tonlarda, kaşmir halıda çok model var hatta, onlardan olabilir.. Perde de krem rengi tüllerle yine sütlü kahve tonlarında fon perde güzel olur diye düşünüyorum.

Bence de sağdaki tv ünitesi daha hoşmuş ve koltuk takımınla uyumlu, keşke onu alsaydın. Halı da çok renkli, zaten koltuklarında gerekli hareket ve renk var yani halı da düz tonlar tercih etmeliydin. Ama koltuk takımı çok hoş...

Kesinlikle siyah beyaz ünite uymamış arkadaşım. Koltuklarında kahve mobilya detayları var çünkü. Bence değişebiliyorsan değiş, çok sırıtır bana göre

TV. ünitesini de yeni almışsın galiba bence de değişirler. Mobilyacıya rica edersin hiç kimse mobilyamla yakıştırmadı diye.. Mobilyana yakışmasının dışında ayrı olarak da diğer TV ünitesi daha güzel..

tv ünitenizi degiştirseniz olmaz mı o takımlara klasik kalmış...

halım yeni değil cnm fikirlerinizi alınca kafamda şekillenince onuda değiştirmeyi düşünüyorum

Kesinlikle siyah beyaz ünite uymamış arkadaşım. Koltuklarında kahve mobilya detayları var çünkü. Bence değişebiliyorsan değiş, çok sırıtır bana göre

tv ünitenizi degiştirseniz olmaz mı o takımlara klasik kalmış...

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar fakat ben kahve tv ünitesi sevmiyorum
eski ünitem kahveydi renkli kağıtlarla kapladım onu
ne biliyim kahve çok ağır sıkıcı gibi geliyor bana
birde açıkçası ben koltukların kollarındaki detayı eve gelince fark ettim
ama zaten Beşiktaşlıyım istedim koltukların rengini biraz patlatsın
tv ünitesi dışında biblo halı perde fikirlerinize ihtiyacım var
perdeyi 2,3 renk alsam diyorum onun içindede canlı renkler olsunki konsrat olsun mesela kahve turcuaz yada pembe kahve gibi olurmu acaba

bence halını bunlar gibi birz renki alıp perdeni sade renk alsan daha iyi durur gibi geliyo bna

kızlar tv ünitesine 82 ekran tvmi nasıl monte ettirebilirim bu mümkün mü?

kızlar tv ünitesine 82 ekran tvmi nasıl monte ettirebilirim bu mümkün mü?
mümkün canım duvara lcd montalamak için aparat var lcd askı aparatı diye onu duvara değilde ünitene montalatırsan tvni asma imkanı olur lcdyle tabi televizyonun

mümkün canım duvara lcd montalamak için aparat var lcd askı aparatı diye onu duvara değilde ünitene montalatırsan tvni asma imkanı olur lcdyle tabi televizyonun
bu cnm tv kutusundan çıkmıştı aparatı ben ince taşımaz zannetmiştim ünitenin arkası kalınmış şimdi fark ettim :)

o halde düz beyaz ünite almalıydın canım...Ayrıca bu tv ünitesi çok klasik sanki eski model gibi...

o halde düz beyaz ünite almalıydın canım...Ayrıca bu tv ünitesi çok klasik sanki eski model gibi...
düz beyaz yoktu cnm eski model değil 2015 in ilk ürünleri bunlar katologtan seçtim
başka led ışıklı filan modellerde vardı ama onların üstlerinde biblo koymaya yerleri yoktu
sırf bi tv içinde koca ünite almak istemedim özellikle bu şekilde aldım

öyle mi tatlım peki o zaman inş çok güzel olur salonun iyi günlerde eskit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…