Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Hastane mi Muayenehane mi ?
Şişman bir şahıs cok namlı bir doktorun muayehanesine gidiyor ve ona zayıflamak istediğini söylüyor..Doktor, bir hafta kullanmak üzere isimsiz bir hap veriyor ona..ılacı ilk kullandığı gece,uyurken rüya görmeye başlıyor adam..Bir saray içinde, etrafında onlarca cariye..Sabaha kadar bi onla, bi bunla sabah uyanınca kan ter içinde..Her gece aynı olay..Bir haftanın sonunda bütün fazla kilolarını atmış..Tığ gibi bir delikanlı olmuş..
Günler sonra yolda şişman bir arkadaşına rastlıyor ve nasıl kilo verdiğini soruyor ona..Arkadaşı anlatıyor..O da hemen doktorun çalıştığı hastaneye gidiyor..ve ona da aynı tedavi…
ılk gece, arkadaşı rüyasında bir sarayda..Etrafında onlarca iri adam..Bizim şişman önde onlarca adam peşinde..Başlıyor saray içinde bir koşuşturmaca..Üçüncü gün sonunda adam zayıflıyor
ama dayanamıyor ve telefon ediyor doktora..Neden arkadaşımla benim rüyalarım farklı?? diye soruyor..Doktor biraz düşündükten sonra adama soruyor:’Siz hastaneye mi gelmiştiniz ? Muayenehaneye mi?

Birgün bir antropolog, bir fizikçi, bir matematikçi, bir kimyacı bir de jeologdan oluşan grup bir bölgede araştırma yapmak için açık araziye çıkmışlar..Sonra bir anda yağmur başlamış ve bunlar ıslanıp hasta olmamak için yakınlarda bulunan bir dağ evine giderler..Evin sahibi onları odada oturtur ve sıcak bişeyler getirmek için evin mutfağına gider..Odada oturan grubun ilgisi bir anda sobaya çevrilir..Çünkü adamın sobası yerden yarım metre yüksekte ve altında da taşlar diziliymiş..Hepsi bunu tartışmaya başlamışlar..
Fizikçi : - Köylünün sobayı yarım metre yükseğe kurmasının nedeni Konveksiyon sayesinde odanın daha çabuk ısınmasını sağlamaktır..der..
Kimyacı : - Köylü, Aktivasyon enerjisini varsayarak sobayı daha çabuk yakmak için yarım metre yükseğe kurmuş..der..
Jeolog : - Köylü, bu bölgenin fay hattına yakınlığını bildiğinden bir deprem esnasında sobanın yere değil de taşların üzerine devrilmesini ve dolayısıyla yangını önlemeyi amaçladığını söyler..
Matematikçi : - Köylü odayı daha verimli ısıtmak için sobayı geometrik açıdan odanın tam ortasına kurmayı amaçlamış..der..
Antropolog : - Bu köylü eski dönemlerdeki ateşe tapmak dinine bağlı olduğundan ateşe saygı mahiyetinde bu sobayı yarım metre yukarda tutmuş..der..
Bu esnada Köylü içeri girer..Hepsi birden Sobayı neden yarım metre yukarıda kurduğunu sorarlar..Köylü gayet saf bir şekilde şöyle cevap verir :
- Boru Yetmedi

eferim hoşgelmişseniz.. bugün pek saçma bi gün oldu fadiğim.. gece 3 tü uyumadım daha.. ileri alınınca 4 oldu.. sabah kaç kez uyandım kalkamadım.. 12 de kalktım.. yeme içme oy verme pazar falan.. bi de araba kullanmaya gittim hihoyyyt hihoyyyt dırın dırın... delikafadulden delikafaduldendelikafadulden gelince yiine yattım az önce kalktım.. eşimde yatmış.. şimdi de yemek yicez.. hava da sıkıcıydı.. saat işi bozdu dengeyi bozdu yani..

siz nasılsınız bakalım... pinkim sen.. Şeniz

canım ben gece yeni saat 4 te yattım...ama koçişle oturduk...benim kociş aslında pek gececi değildir ama dün oturduk işte....sabahta yeni saat 9 kalktık....kahvaltı edip oy kullanmaya gittik...eşim ordan işe gitti ben eve...
o saat bu saat temizlik yaptımkafamçokkarıştı arda azıcık dinlendim ama çok yoruldum...ama değdi heryeri dipten köşeden temizledim...
benim günümde böyle geçti canım...

pikniğim fıkraalr süper:lepi:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Slm kızlarr diyecegimmm ama kimsecikler yoookkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
nerdesinizzz yahuuuuuunaniknanik
2gündürr giremedimm şimdikk geldimm ama hamişimizz çıkmamış...
cucumm canımmm belirtilerinn inşallah psikolojik degildirde bebiştendirrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
neyse 6nisana şırada azkaldııı
ayıptır söylemesii bende 5nisanda inşallah adet olmamm malumm klomen kullandım bu ayy
dr 5tane kullan dedi ama ben 10 tane günde 2kezz aldımm
sakın beni örnek almayıın kötü birşeyy yapmışım demiiii:mymeka:albana tokattt
ya kızlarr 10 degilde 20taane bile alsamm benimm kırmızılarrr asla aksatmazz çok sadıktır gelmesicelerrr:kızgın::kızgın:
yaaa gelinn tv dede şeçim programlarıı varr baydıı vallaaa-tatlicadiarzu-

cucumm canımmm belirtilerinn inşallah psikolojik degildirde bebiştendirrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayıptır söylemesii bende 5nisanda inşallah adet olmamm malumm klomen kullandım bu ayy
ya kızlarr 10 degilde 20taane bile alsamm benimm kırmızılarrr asla aksatmazz çok sadıktır gelmesicelerrr:kızgın::kızgın:

nerdesin sen 2 gündür:mymeka:kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canıma.s.
hiç belli olmaz senin bu kırmızılar elbet birgün gelmeyecekelrdiryerimseniben
belkide bu ay bellimi olur:asigim:

tuliny canım bi ses ver hele..

geldüm pinkim.. yimek yedim.. cokacimcoook fıkralar süperdi.. Şeniz

canım ben gece yeni saat 4 te yattım...ama koçişle oturduk...benim kociş aslında pek gececi değildir ama dün oturduk işte....sabahta yeni saat 9 kalktık....kahvaltı edip oy kullanmaya gittik...eşim ordan işe gitti ben eve...
o saat bu saat temizlik yaptımkafamçokkarıştı arda azıcık dinlendim ama çok yoruldum...ama değdi heryeri dipten köşeden temizledim...
benim günümde böyle geçti canım...

pikniğim fıkraalr süper:lepi:
sırnaşık şeysırnaşık şey

maşallah iyi yapmışsın canım.. mis gibi otur şimdi.. benim kociş hafta sonu evde olduğundan bişey yapamıyorum.. habire geziyoruz.. delikafaduldendelikafadulden

zambakkkkk geldüm gittin mi yoksa.. hakkat sana tokat :mymeka::mymeka::mymeka: niye doktoru dinlemedin sen.. kist yapacan sonra bi de Allah muhafaza.. inş hepimizin göbüşü bebekler dolar en kısa zamanda.. herkes hamiş kalıyo gidiyooooooo bi daha zor geliyoooo burayaaaaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

zambakkkkk geldüm gittin mi yoksa.. hakkat sana tokat :mymeka::mymeka::mymeka: niye doktoru dinlemedin sen.. kist yapacan sonra bi de Allah muhafaza.. inş hepimizin göbüşü bebekler dolar en kısa zamanda.. herkes hamiş kalıyo gidiyooooooo bi daha zor geliyoooo burayaaaaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:[/QUOTE]

evet canımm ya bir iki arkadaşımızınn dışında kimse ugramıyorrrr:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ama ben hamişş kalıyıımm gitmiycemmm
sözz bakk çünkü ben hepinizi çook seviyorummm
iiçten sevdigim için bırakamam zatennŞenizŞeniz

evet canımm ya bir iki arkadaşımızınn dışında kimse ugramıyorrrr:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ama ben hamişş kalıyıımm gitmiycemmm
sözz bakk çünkü ben hepinizi çook seviyorummm
iiçten sevdigim için bırakamam zatennŞenizŞeniz

hehehehee benden de kurtulamazsınız söyliyim.. delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ne güzel oturuyordum.. çay içmeye çağırıyorlarmış komşular.. öptüm seni zambağım.. Şeniz görüşmek üzere... Şeniz

nerdesin sen 2 gündür:mymeka:kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canıma.s.
hiç belli olmaz senin bu kırmızılar elbet birgün gelmeyecekelrdiryerimseniben
belkide bu ay bellimi olur:asigim:

zambak canım inşş gelmez senin kırmızılar da çekeriz halayları..inşşşşşş

aminn kızlarrr allah hepimizeee versinn inşallaaahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yaa nebiliiyimm biliyormm ben olmayacakk bu ayda ama takmıyorumm vallaaa üzülmemm kırmızılarıı görünceeeşakkıdışakkıdı

hehehehee benden de kurtulamazsınız söyliyim.. delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ne güzel oturuyordum.. çay içmeye çağırıyorlarmış komşular.. öptüm seni zambağım.. Şeniz görüşmek üzere... Şeniz

yaaa nereyee gitmeeee
ikicükk laff edelimmm şurda
hem sen bizi şimdidenn bırakıyosunn kızıımmm :çok üzgünüm:

gitttttiiiiiiiii tulinnnn
ya o avatar ne öyle ya adamın içini karartıyosunn :eek:klava::eek:klava:
koy kendinide içim açılsınnn:1rolleyes:

fadigimm nevro neredeymiişş gelmemiş 2gündür dimii

canım nevro akşam bir ara gelmiş...onliye görmüştüm...

fadikkk pabucu yarımm çık ortaya konuşalımmm

kusura bakma bitanem....mesajını yeni gördüm...
yoksa elbette çıkardım....
şimdide sen gitmişsin...

yaaa nereyee gitmeeee
ikicükk laff edelimmm şurda
hem sen bizi şimdidenn bırakıyosunn kızıımmm :çok üzgünüm:[/b][/font][/color][/size]

hiçte bile sen daha az giriyosun.. ben hep burdayım cicim.. hazır sende gelmişken kalmak isterdim ama gitmesek ayıp olacaktı.. yarın görüşürüz canım.. Şeniz

yaaa tabi koyayım da çalsınlar demi.. fotoları da kaldırdım. profildeki duruyormuş dün farkettim değiştim.. kopyalıyorlarmış canım.. o yüzden kaldırdım mecburen.. :1hug:

nevrooo beni mi takip ediyosun yavrim.. sengözlerimebaksanab nasılsın... yumoşların nasıl..

nevrooo beni mi takip ediyosun yavrim.. sengözlerimebaksanab nasılsın... yumoşların nasıl..

Canım bakınıyorum ancak. Vaktim dar çıkmadan iki göz gezdireyim dedim. Bebişler iyi. Çok sevişiyoruz maşallahh. :nazar: :nazar: :nazar: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar hepinize günaydın bugün açılış benden olsun bol hamiş haberli bi hafta bekliyoruz inşallah kızlar bu arada ben heyecanlanmaya başladım tedavime iki ay kaldı artık ama bu aralar hiç vakit geçmiyo çünkü sigarayı yeni bıraktım bira zor oluyo tabi 7 yıldır içiyodum rabbim innşallah hayırlısıyla sağlıklı bebişler verirde bana bi dahada sigara içmem hadi şimdilik hoşçakalın bu arada bu saate pek açılış kalmazdı kızlar ama hayırdır yoksa herkes mart ayının son gününü değerlendiriyim derken fazla mesai yapıp harap ve bitapmı düştükaydirigubbakcemile:ecrin_bebek::emir_bebek:

canım bademcim bu arada test göstergeleri hamilelik gösteriyo biliyosunki silik bile çıksa eğer hamilelik varsa kan testinde hemen ortaya çıkar bence cumartesi gününe kadar bekleyipte kendini yıpratma inanki çok zor böyle bi bekleyiş en kötü ihtimalden başlayalım eğer hamilelik yoksa bir an önce öğrenip ümitlenmemiş olursun canım onca günden sonra adaha zor oluyo kabullenmek eğer rabbim sana bi bebek gönderdiyse bir an önce sevinmiş olursun beklemeden:CüvCüv: lütfen kendini yorma bir an önce yaptır kan testini umarım hepimizin duymak istediği o sonucu alırsın canım hadi hayırlısı....

X