Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar benim kociste çalisiyo, bizim hiç pazar kahvaltilarimiz ve gezilerimiz olmuyo:1no2:
dun gece dayanamadim test yaptim, keyfim biraz kacti, sonuc yine tek çizgi
oyle ama bu sefer tutmazsa birakiyorum ara verecem, her ay ayni heyecan ve stresi yasamaktan yoruldum
selam acaba onemlı seyler kacırdımı dıyecem ama dıger topıkte okudum sonuclar cıkmamıs henuz sızler naptınız bakalım..
ben kaplıcada yoruldum geldım..delikafaduldendelikafadulden
teyze kızmın bebgıyle bol bol havuza gırdım.
nasılsınn canımmmkaydirigubbakcemile5
bende gidecem kaplicalara rapunzelli kiskandim:1ninca:
fıkra gibi;gerçek
ünlü gazetecilerimizden biri bir gün arabasıyla karadeniz sahil turu yapmaya karar verir..Rize'ye geldiğinde buraya kadar gelmişken yerinden çay alayım der.hem daha ucuz ve kaliteli olur diye düşünür..neyse çay satılan toptancıların olduğu yeri aramaya başlar ..bir türlü bulamaz bir kaç kişiye sorar olumlu cevap alamaz..arabasıyla yolda giderken yaşlı bir amca görür ve arabasıyla amcanın yanına yaklaşarak ;
gazeteci;amca çay alacağım bu çay toptancıların yeri neresi ,diye sorar
amca ;haçen bilmeyrum uşağım der
sonra gazeteci yoluna devam eder..baya bir yol aldıktan sonra dikiz aynasından yaşlı amcanın el işaretiyle kendisini geri çağırdığını görür yanındada gençten bir çocuk vardır..gazeteci aklından herhalde amca bu çocuğa sordu oda biliyor diyerek arabasını geri vitese takıp amcanın yanına varır.
gazeteci; amca ne oldu niye çağırdın beni ,der
amca;yanındaki genç çocuğu göstererek haçen bu uşağa sordum oda bilmeyi der..:roflol::roflol:
tamam fadikçigim sen nereye gitmek istersen o kaplicayada biz beraber giderizkaydirigubbakcemile5
neyse kizlar ben çikiyorum anneme yemege gidiyorum, sonra gorusuruzkaydirigubbakcemile3
bende gelebilir miyimmm
rapunzelim valla hepimizi kiskandirdin simdikaydirigubbakcemile3
ya kızlar bir kaç topiği gezmek baya zor oluyor ya zaten sayfalar geç açılıyor vay halimize haaaaaaaa
bitanem lafımı olur:1hug: gel tabikiŞeniz
gerçektede hep beraber biryerlere gidebilsek ne güzel olur değilmi:asigim:
jeyannd canım o gazetecinin yerinde olmak istemezdim:roflol:
bende bir tane fıkra anlatayım....
başka köyden gelen biri yaşlı amcaya felancı köye kaç satte giderim diye sorar
amca hiç duymamazlıktan gelir....
adam tam 3 kere sorar 3 ndede cavabı alamaz...
ve yoluna devam etmeye başladığı sırada amca arkasından 1 satte gidersin der..
adam geri gelerek biraz da amcaya kızarak amca demin niye söylemedin der...
amca da ama ben demin senin ne hızla yürüdüğünü görmemiştimki der....