Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

sağlıcakla gitip gelin canımopuyorumnanaktan
yolunuz açık olsunŞeniz

nesrincim hayırlı geceler canım...nasılsın işler yoğunmu...

Vazo............

Adam ve karısı sabah sabah çok kötü kavga etmişler... Adam kapıyı çarpmış işe gitmiş, kadın da hiç oralı olmamış... derken kadın evde iş yaparken birden kapı çalınır.. Kadın kapıyı açar, karşısında çiçekçi dükkanından gelen bir çocuk ve kucağında da 12 düzine kırmızı gül.. Kadın sevineceği yerde "OFFF ŞıMDı YANDIM.."demiş... Çiçekçi çocuk sormuş..
- Ne oldu bayan? Gülleri sevmez misiniz? Kadın "çok severim .."demiş... "ama siz bu kadar çiçek ne anlama geliyor bilmiyorsunuz tabii..." Çocuk "hayır bilmiyorum ne demek ?"diye sormuş. Kadın "Bu demektir ki önümüzdeki en az iki haftayı sırtüstü yatmış bacaklarım havaya dikilmiş vaziyette geçireceğim...." Çocuk şaşırmış:
- Niye ki? Evde vazo yok mu?

yok fadıkım bugun ıyı ıŞler...pek yoĞunluk ama ıŞler karıŞtı.
10 aydır saĞlık gÜvencesı olmayan gebeler Ücretsız muayene ve doĞum yapabılıyorlardır kımlık fotokopısı ıle ama pazartesı gÜnÜ kaldırılmıŞ... Hastalara ızah etmekte zorlanıyoruz... BırÇoĞu agresıf karŞılıyor bu durumu. Allah hepımızın yardımcısı olsun

nur gözün aydın kıss. senin kırmızılar da teşrif edebildiler sonundaaa

Nur'cum gözün aydın canım.. opuyorumnanaktan

resmen inceldim arkadaşlar
kilo aldım diye üzülüyordum
meğerse şişmişim
bir gecede indim inceldim
ohhhhhhhhhh
ama az kaldı onların defterini dürücemklava:
bu kadar tembellik kalbe zarar

Dişi aslan bir ağacın altında uyurken, tilki gizlice gelip dişi aslanı becermiş. Dişi aslan uyanınca erkek aslanın yanına gitmiş ve ona sormuş "Sen ben uyurken bir şey yaptın mi?". Erkek aslanda "ben bir şey yapmadım" demiş ve de çok sinirlenmiş.. "Bütün hayvanları toplayın suçluyu mahvedeceğim" demiş. Bütün hayvanlar toplanmış, "kim yaptıysa elini kaldırıp öne çıksın" diye kükremiş ama hiçbirinden ses çıkmamış. O sırada çakal geç kalmış koşarak gelmiş tilkiye "ne oluyor" diye sormuş. Tilkide "Aslan kral ormana bir md. arıyor, talip olan elini kaldırıp öne çıksın diyor" demiş. Çakal elini kaldırıp öne çıkmış. Erkek aslan "herkes gitsin" demiş, tabi ki cakalı sabaha kadar becermiş. Ertesi sabah perişan halde yürüyen Çakala rast gelen Tilki'nin yorumu "Su haline bak ! Ulan bir mudur oldun, yürüyüşün bile değişti"

nur gecen gece hanı eŞın kk da oyun oynamıŞtı yaa...
yetı yunanıstanda dıye bır oyunda en yÜksek puanı almıŞ. BÜtÜn nÖbetlerımde uĞraŞıyorum gecemedım. Nasıl vurmuŞ sopaya Öyle:)))

Ailenin biri 30 yaşındaki oğullarını evlendirmek için bir çöpçatana başvurmuşlar iyi bir eş bulsun oğlana diye.
Çöpçatan eve gelmiş ailenin gelinden beklentileri hakkında uzun bir liste hazırlayıp çöpçatana vermişler.
ıki hafta kadar sonra çöpçatan dönmüş ve aileye çok iyi bir kız bulduğu müjdesini vermiş.
Tam oğlunuza göre; Mutlu bir yuva kurar, sık sık camiye gider, duaların çoğunu ezbere okur, harika yemek yapar, çocukları çok sever, büyük bir aile sahibi olmak ister ve en iyisi de gerçekten bir içim su!.. demiş.
Bunları duyunca aile pek bir memnun olmuş.. hemen telaş başlamış düğün dernek nasıl yaparız filan diye
Ama oğlan bir duraksamış ve çöpçatana sormuş
-Peki yatakta da iyi mi?
-Valla kimisi iyi diyooor kimisi kötü

Öğretmen teneffüste bir çocuğun yere düşen çikletini alıp tekrar ağzına attığını görünce derste bu konuyu işlemeye karar verir. Derse girince "Çocuklar,teneffüste bir arkadaşınızın yere düşen çikletini tekrar çiğnediğini gördüm. Bu sağlığa zararlı bir şeydir. Şimdi söyleyin bakalım neler ağza alınmaz?" diye sorar. Bir çocuk el kaldırır "Yere düşen çikolata ağza alınmaz" der.Biri kalkar "yere düşen bisküvi ağza alınmaz diye cevaplar.Başka biri kalkar "yere düşen goflet ağza alınmaz der. Biri el kaldırır ve kendinden emin bir şekilde "Yanan lamba ağza alınmaz öğretmenim" deyince öğretmen şaşırarak "Oğlum ne alakası var şimdi konumuzla bunun.Kim söyledi bunu sana" deyince çocuk "valla öğretmenim geçen gece daha ben uyumamıştım. Annemle babam da kendi odalarındaydılar. Annem babama "LAMBAYI SÖNDÜR AĞZIMA ALACAĞIM" dedi.

canım o oyunun püf noktası falan yok
tamamen şans
şimdi yapamıyor mesela kendide şaşırmıştı
bir gün boyunca oynadı, azmetti, başardı

hımm. Demek benım de azmetmem lazınm. EŞın 1.507 yapmıŞ bende zorlana zorlana ancak 1400 kÜsÜr yapabıldım... Off off Çok fırın ekmek yemem lazım daha...

aaa niye değişiklik yapmışlarki....
tabi şimdi bunu hastalara açıklamak zor olur...
allah yardımcınız olsun canım...

bu arada fıkralar süper canım:lepi::roflol::roflol:

canım o oyunun püf noktası falan yok
tamamen şans
şimdi yapamıyor mesela kendide şaşırmıştı
bir gün boyunca oynadı, azmetti, başardı

aslında ben k k de oyun pek oynamazdım...
bugün biraz oynadımkaydirigubbakcemile3
demek rekoru eşin yaptı...
bende biraz uğraştım ama geçemedimkaydirigubbakcemile3

he he fadıkom taktın mı takıyorsun yetı yunanıstanda ya...
ben geÇen gece de oynadım ama olmadı geÇemedım nurun kocasını. Bu gece devam ÇalıŞmalara...:)))))))))

he he fadİkom taktın mı takıyorsun yetİ yunanİstanda ya...
ben geÇen gece de oynadım ama olmadı geÇemedİm nurun kocasını. Bu gece devam ÇalıŞmalara...:)))))))))

sen yine iyisin canım...
ben 1247 ancak yapabildimkaydirigubbakcemile3
5 vuruşdada ortalama 300 puan almak lazımyerimseniben

canım sizin kızlar derken kimi kasteddin anlamadım...
seni ilk defa görüyorum burda:1rolleyes:
ama tabiki hoşgelmişsinopuyorumnanaktan

ben yatıyorum kızlar...
size hayırlı geceler...

nesrincim
c.tesiye kadar görüşemiyeceğiz galiba(
kendine iyi bak...öptüm kocaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…