Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

seni gidi seni:jeyyar: ben yıldırımdan korkmam ama bundan sonra korkacağım:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
canım ben karanlıkta eşime bile sarılamam:1no2:yüzünü görmediğim müddetçe ondanda korkarım...

kız alemsin ha. elektrik kesilse eşin elinde feneri yüzüne tutarak yürürki sen korkmayasın diye haaaa

kızlar ben şimdi çıkıyorum nerdeyse eşim gelicek beni yine pc başında görmesin zaten diyorki ben gittiğimden beri pc demisin ben de hayır çok sonra geldim pc başına diye benim cadı kızımda hayır baba sen gittiğinden beri orda dedi -tatlicadiarzu-

seni gidi seni:jeyyar: ben yıldırımdan korkmam ama bundan sonra korkacağım:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
canım ben karanlıkta eşime bile sarılamam:1no2:yüzünü görmediğim müddetçe ondanda korkarım...

kız alemsin ha. elektrik kesilse eşin elinde feneri yüzüne tutarak yürürki sen korkmayasın diye haaaa

heheh kız aslında tüzüne tutunca korkunç oluyo yaa. Yani elektrik gidince eşim tutar o zaman korku filmi gibi oluyo. kaydirigubbakcemile3

kızlar ben şimdi çıkıyorum nerdeyse eşim gelicek beni yine pc başında görmesin zaten diyorki ben gittiğimden beri pc demisin ben de hayır çok sonra geldim pc başına diye benim cadı kızımda hayır baba sen gittiğinden beri orda dedi -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol:
öp kiziniii teyzoslarindan,büyüyünce onuda görcesssyerimseniben
cok seker yaaa:nazar:

20040711.gif

1129va.gif

ben çıkıyorum kızlar. Sonra görüşürüzz. :eek:

canlar ben kaciyorum,yarim saatligine diye girdim,kizdirmayim kocisimi...
klinikte yarim saatten fazla yatiramadilar,söz verdim evde yaticam diye...
hehe görmeniz gerekiyordu yampiri yumpiri merdiven inmeye calisiyorum,daha ayilmadan:)))
ben kaciyorum en iyisiii gidiyim yatayimmm,öpüldünüss sekerlerrr

heja kızınmı var senin yani ben okurken biyeri kaçırdım galiba

selam arkadaşlar cucu elitu fadik serenalar gününüz nasıl geçti ben bu gün nedense hayret iyi günümdeyim canımı sıkan bişi olmadı böyle günlerim nadir oluyoda garibime gitti sizinki nasıl geçti

bugün herkesin kocişi evde sanırım çok belli oluyo ya inşallah yarında bu kadar sessiz olmaz yarın benim kociş yok malesefsenağlama

cucuda gitti kaldık dört ama kkimseden tık yok kızlar yaaa alooooooooooooooo

ya kızlar konuya limon sıkmış gibi olcak ama, ben avatarı hareketli yapamıyorum yaa. Daha doğrusu hareketli olanı avatar yapınca hareketsiz oluoo. Nasıl olcek bu iş
canım ben sana cevap yazana kadar senin avatar zıplamaya başlamışkaydirigubbakcemile3
yapmışsızyerimseniben

kız elitunun dediği gibi o zaman dah açok korkarım:1shok:kaydirigubbakcemile3

20040711.gif

1129va.gif

ben çıkıyorum kızlar. Sonra görüşürüzz. :eek:
:roflol::roflol:
görüşürüz canımŞeniz

canlar ben kaciyorum,yarim saatligine diye girdim,kizdirmayim kocisimi...
klinikte yarim saatten fazla yatiramadilar,söz verdim evde yaticam diye...
hehe görmeniz gerekiyordu yampiri yumpiri merdiven inmeye calisiyorum,daha ayilmadan:)))
ben kaciyorum en iyisiii gidiyim yatayimmm,öpüldünüss sekerlerrr
canım sen yat dinlenŞeniz

selam arkadaşlar cucu elitu fadik serenalar gününüz nasıl geçti ben bu gün nedense hayret iyi günümdeyim canımı sıkan bişi olmadı böyle günlerim nadir oluyoda garibime gitti sizinki nasıl geçti

iyiyim canım...ben bugün temizlik yaptım cam falanda sildim...
günüm öğle geçti:bbo:

canım evet hejanın bir kızı vara.s

canım şu aralar hep negatıf oldugum için hiç ıyı bırsey benı bulmuyor bıde herkes korktugu seylerı yazmış ben en çok bocekten korkarım gece gorsem çıglıgı basıyorum

bugün herkesin kocişi evde sanırım çok belli oluyo ya inşallah yarında bu kadar sessiz olmaz yarın benim kociş yok malesefsenağlama
canım ne yazıkki yarın daha sessiz olur...

cucuda gitti kaldık dört ama kkimseden tık yok kızlar yaaa alooooooooooooooo

canım eşimle çay içiyoruz o yüzden hemen yazamıyorum...

küstüm kızlar size bende sizi duymuycam bundan sonrasenağlama şaka şaka canınız sağolsun belliki bugün gününüzde değilsiniz daha sonra bol muhabbetlere inşallah:a015:

canım şu aralar hep negatıf oldugum için hiç ıyı bırsey benı bulmuyor bıde herkes korktugu seylerı yazmış ben en çok bocekten korkarım gece gorsem çıglıgı basıyorum
canım hemen pes etme yasakkelime
sen daha yeni sayılırız...yıllarca negatif gören lerimiz var:çok üzgünüm:rabbim cümlemiizn yardımcımı olsun...
ama pes etmek yok:1hug:Şeniz
küstüm kızlar size bende sizi duymuycam bundan sonrasenağlama şaka şaka canınız sağolsun belliki bugün gününüzde değilsiniz daha sonra bol muhabbetlere inşallah:a015:

konuşuyom ya kız:mymeka: buraya yazacam diye çayım soğudu:mymeka:

ama ben birazdan çıkabilirim canım...mutfakta işlerim var...

X