Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

haklisin canim ya iyice sacmaliyor insan denge flana kalmadikisengözlerimebaksanab

bilirim cnm hastalanamamak da çok zor ama kendi içinde dengesiz olduğu zmn bide vucuda dışardan etki etmek daha kötü oluyo az sabır arkadaşım inşallah gelir bi an evvel :teselli:

evet canim ya bu arada bana kizacaksiniz kizlar ama
bi tane dogum kontrol hapi alip birakincada geliyor adet bi kac gun sonra oyle yapsam olurmu hic deneyen oldumu aranizdaaaaaaaaaaaaCADIARZU

BENCEDE YAPMA :eek:lmaz: :eek:lmaz: :eek:lmaz: :eek:lmaz: DR GİT

semıŞım maŞallah 18 hafta olmuŞ bıle...

kızkardeŞım yarın akŞam 6 da sezeryana alınıyor...bebıŞ 4 kılo olmuŞ ve artık hareketlerı yavaŞlamaya baŞlamıŞ. Yarın akŞam teyze oluyorum ınŞallah kızlar...

nesrinim sen nie gece gidiosun hasta kabulde diilmiydin sen :sm_confused:

canım ben hasta taburcu bölümündeydim. Taburcuları artık kat sekreterleri yapıyor. Ben faturalamaya medulaya geçmiştim ama izin dönemi olduğu için hasta kayıtta gece nöbetine başladfım sadece bu aylığına. Mesaimi gece dolduruyorum yani...

canım ben hasta taburcu bölümündeydim. Taburcuları artık kat sekreterleri yapıyor. Ben faturalamaya medulaya geçmiştim ama izin dönemi olduğu için hasta kayıtta gece nöbetine başladfım sadece bu aylığına. Mesaimi gece dolduruyorum yani...

ayy cnm allah kolaylık versin a.s.

hadi kazasiz belasiz allah kurtarsin nesrincim darisida tum isteyenlere olsun
kizlar ok yapmiycam o manyakligi
iyi geceler
nesrin iyi nobetler canim
nobete kalmanin ne demek oldugunu cok iyi bilirim hatta senden daha cok iyi o yuzden allah yardimcin olsun canim

ufssssssssss
çok uykum var
çok normal canım...ssen bu saatte ayalta olmazdınkaydirigubbakcemile3Şeniz

semİŞİm maŞallah 18 hafta olmuŞ bİle...

kızkardeŞİm yarın akŞam 6 da sezeryana alınıyor...bebİŞ 4 kİlo olmuŞ ve artık hareketlerİ yavaŞlamaya baŞlamıŞ. Yarın akŞam teyze oluyorum İnŞallah kızlar...
aaa yarınmı canımhihoyyyt
allah yardımcısı olsun...
sağlıcakla kucağınıza alın inşallah...

evirdim cevirdim indirdim kaldirdim calkaladim falan yinede yok kop koyu tek cizgi baska yok canim baska bahara kaldi artik
hayırlısı asicimŞeniz
sabah yapsan daha iyiydi ama günün çok geçti olsa çıkardı diye düşünüyorum...
bencede dr a gitmeden ialaç falan kullanma...

[FONT=trebuchet ms,sans-serif]Biri nisanli, biri metres hayati yasayan, biri evli 3 kadin konusurken erkeklerine fantezi yasatmaya karar verir, 3u de ayni seyi giyecek ve ne oldugunu birbirine anlatacaktir, kiyafet siyah deri bustiyer, jartiyer ve siyah maske olarak secilmistir, 2 gun sonra bulustuklarinda once nisanli olan kadin anlatir:

Deri bustiyeri giydim, jartiyeri taktim, maskeyi de takip nisanlima kapiyi oyle actim, beni gorunce 'sen benim hayatimin kadinisin ' dedi ve butun gece uyumadık seviştik Metres olan da 'ben de giyindim, maskeyi de takip, ustume bir pardesu gecirdim, onun ofisine gittim, iceri girip kapiyi kapatip pardesuyu actigimda hicbirsey demeden beni masaya yatirdi ve butun gece..seviştik

Evli olana donerler, o da anlatir 'Ben de cocuklari anneme yolladim, isiklari kistim, jartiyer ve deri bustiyeri giyip maskeyi taktim, kocama kapiyi oyle actigimda bana 'Selam Batman, bu aksam yemekte ne var?' dedi..
[/FONT]

[FONT=trebuchet ms,sans-serif][/FONT]
:roflol::roflol:

evlilik işte böyle birşey:nazar:

semişim maşallah 18 hafta olmuş bile...

kızkardeşim yarın akşam 6 da sezeryana alınıyor...bebiş 4 kilo olmuş ve artık hareketleri yavaşlamaya başlamış. Yarın akşam teyze oluyorum inşallah kızlar...

oy ne güzel rabim kucağınıza almayı nasip eder ne tatlı olur o şimdi mis kokulu bir yeğen ooffffff darısıda sana olsun nesrinim

uyusana kuzum sen buradasın bu saatte...
keŞke ben uyuyabİlsem:KK43:(((
dışardan geldik meraklı ben hemen neti açtım
bu aralar nöbetçi oldun kuzum yaa
kocanda yok

kızkardeŞİm yarın akŞam 6 da sezeryana alınıyor...bebİŞ 4 kİlo olmuŞ ve artık hareketlerİ yavaŞlamaya baŞlamıŞ. Yarın akŞam teyze oluyorum İnŞallah kızlar...
teşekkür ederiz teyzesi pazartesi 19 olucaz inşallah
demek kardeşin bugün doğuracak kaç haftalık peki canım
hadi gözünüz aydın sağlıcakla gelsin bebiş inşallah
4kilo demek maşallah

çok normal canım...ssen bu saatte ayalta olmazdınkaydirigubbakcemile3Şeniz

evet olmazdım be fadikim haklısın
demekki olmamada lazımmış :eek:lmaz:
kapatır kapatmaz hemencik uyudum :kedi:

hayırlı doğumlar olsun...
ayyy heyecan var tabii...
ne tatlı bir telaş...

X