- 22 Aralık 2008
- 2.172
- 6
canim test yapasim yokta gunum gecti benim hep gecer adet yerini bulsun diye iste
aslinda simdi yapsam olur galiba yapiyim ciksin aradan
bencede yap cnm kafan rahat olur en azından hem spora da başlıycakmışsın hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim test yapasim yokta gunum gecti benim hep gecer adet yerini bulsun diye iste
aslinda simdi yapsam olur galiba yapiyim ciksin aradan
test yaptim bekliyorum kizlar
gecemiz biraz heyecanlansin demi
hos bende hic yokta olsun
ayy yaptınmı hadi hayırlısı istermisin bi bomba patlasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
delikafaduldenkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyt
uf ya biz ne zaman anne olucazzzzzzzzzzzzzzzzz
rylai canim sende boylemiydin bizim gibi yani bak simdi hamilesin masallah bizde olurmuyuzki:Saruboceq:
aşkolsun cnm hatırlamıyomusun bende aynı yollardan geçtim tabi kaç tane test elimde kaldı hatırlamıyorum bile ama zamanım gelmiş sizinde gelicek tabiki allahın izniyle :teselli:
evirdim cevirdim indirdim kaldirdim calkaladim falan yinede yok kop koyu tek cizgi baska yok canim baska bahara kaldi artik
cnm benim hayırlısı olsun bu gün olmazsa yarın mutlaka olucak allah sabrın sonunu verio ille yap dedik diyede kızma sakın :kedi: insan umutlanıyo işte :sm_confused:
evirdim cevirdim indirdim kaldirdim calkaladim falan yinede yok kop koyu tek cizgi baska yok canim baska bahara kaldi artik
hayırlısı olsun canım :teselli: :teselli: :teselli:
asicim sabah ilk idrara yap birde...
hem yoksa bile üzülme demek ki zamanı gelmemiş...
asim canım kafan rahat en azından olmadı doktora da gider ilacını kullanırsın gelir..
ilaçlar mahvediyor hep ama yaaaa...
evet canim ya bu arada bana kizacaksiniz kizlar ama
bi tane dogum kontrol hapi alip birakincada geliyor adet bi kac gun sonra oyle yapsam olurmu hic deneyen oldumu aranizdaaaaaaaaaaaaCADIARZU
yapma bence tatlım iyice dengeni kaçırma lmaz:
evet canim ya bu arada bana kizacaksiniz kizlar ama
bi tane dogum kontrol hapi alip birakincada geliyor adet bi kac gun sonra oyle yapsam olurmu hic deneyen oldumu aranizdaaaaaaaaaaaaCADIARZU