Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

nolsun hala aynı
gecikmede 13 gün:mymeka:
pek rahat herhalde gelesi yook:mymeka:
anlıyorum canım...bende çok yaşıyorum bu durumu...
elimizden birşey gelmiyor...
ne kadar çok takınca da o kadar daha düzensiz oluyor...

yetercim fıkralar için çok sağol canımopuyorumnanaktan

nesrincim nasılsın....çok yoruldunmu canım:1hug:Şeniz

fadıkım yoruldum valla hem de nasıl
1 haftanın yorgunluĞu... Gece ÇalıŞmak Çok daha zor valla

iyi geceler kime diyorsam artik
nerde o eski gunler yaaaaaaaaaaaaaaa
yinede her girdigimde yaziyim
kimse yok diye diye kimse kalmadi herkes her girdiginde bisey yazsa aslinda daha iyi olur
obur turlu bisey yok diye herkes bakip cikiyor

fadİkİm yoruldum valla hem de nasıl
1 haftanın yorgunluĞu... Gece ÇalıŞmak Çok daha zor valla
canım benim:teselli:Şeniz
allah yardımcın olsun....

iyi geceler kime diyorsam artik
nerde o eski gunler yaaaaaaaaaaaaaaa
yinede her girdigimde yaziyim
kimse yok diye diye kimse kalmadi herkes her girdiginde bisey yazsa aslinda daha iyi olur
obur turlu bisey yok diye herkes bakip cikiyor

yaz tabiki canım...bak ben geldim iştehihoyyyt

hele bir kış gelsin ben daha kalabalık olacağımızı düşünüyorum....

yazın çünkü pek evde durmuyorlar...

NESRİİİİNNN bebiş oldu mu?
:sm_cool::sm_cool:

BEBİŞ Mİ?yerimseniben
HA BENİM BEBİŞ DÜN DOĞURDUM TEYZESİ Bİ GÖRESEN...:lepi:
KARDEŞİMİ SORDUYSAN OLMADI DAHA CANIM. GERİ GÖNDERMİŞLER EVE. ANLAMADIM GİTTİ ZATEN. SABAH GENE GİDECEK BAKALIM HAYIRLISI...
AVCILARDA OTURUYOR O. KAÇ KERE ARADIM BURAYA GETİRİN ADAM GİBİ BİR MUAYENE ETTİREYİM DEDİM YOK... ZATEN UYUZ OLUYORUM EŞİNE FALAN. PISIRIĞIN TEKİ... BABASI BİRŞEY DEMEDEN O DİYEMEZ. KAYINPEDERDEN MÜSADE ÇIKMADI ANLAŞILAN... ANNEMDE PERİŞAN OLDU ORDA VALLA. GUATR AMELİYATI OLALI 1 SENE OLDU. HORMONLARI PEK İYİ ÇALIŞMIYORDU ZATEN. GECEN HAFTA DOKTORA GİDİP KAN VERMESİ LAZIMDI HALA GİDEMEDİ. BENDE KIZDIM ONA... SALI SABAHINA RANDEVU ALDIM. DOKTORUNA GİDİP KAN VERECEK. SONRA NEREYE GİDERSE GİTSİN...KARDEŞİM BİR ŞEKİLDE DOĞURACAK AMA OLAN ANNECİĞİME OLACAK. ZATEN HASTALIK OLARAK YOK YOK. SEN İYİ OLMAZSAN ONLARA NASIL BAKICAM DİYORUM. GELECEKTİM AĞLADI DİYOR...

ah nesrincim hiç uykun gelmiyor mu diyecem
o kadar doğumdan kim uyur ki...
şöyle biraz dinlenemiyor musun boş yatak falan yok mu?

VALLA UYKUMUZ GELİYOR TABİKİ.BU HAFTA ÇOK YOĞUNDU NÖBETLERİM. TAKIM ARKADAŞIM İYİDİ BU GECE. 11DE GİTTİM UYUMAYA AZ ÖNCE GELDİM İŞTE 3:30 FALANDI...BENDE ONU GÖNDERDİM ŞİMDİ. AZ KALDI SABAHA ZATEN...

BEBİŞ Mİ?yerimseniben
HA BENİM BEBİŞ DÜN DOĞURDUM TEYZESİ Bİ GÖRESEN...:lepi:
KARDEŞİMİ SORDUYSAN OLMADI DAHA CANIM. GERİ GÖNDERMİŞLER EVE. ANLAMADIM GİTTİ ZATEN. SABAH GENE GİDECEK BAKALIM HAYIRLISI...
AVCILARDA OTURUYOR O. KAÇ KERE ARADIM BURAYA GETİRİN ADAM GİBİ BİR MUAYENE ETTİREYİM DEDİM YOK... ZATEN UYUZ OLUYORUM EŞİNE FALAN. PISIRIĞIN TEKİ... BABASI BİRŞEY DEMEDEN O DİYEMEZ. KAYINPEDERDEN MÜSADE ÇIKMADI ANLAŞILAN... ANNEMDE PERİŞAN OLDU ORDA VALLA. GUATR AMELİYATI OLALI 1 SENE OLDU. HORMONLARI PEK İYİ ÇALIŞMIYORDU ZATEN. GECEN HAFTA DOKTORA GİDİP KAN VERMESİ LAZIMDI HALA GİDEMEDİ. BENDE KIZDIM ONA... SALI SABAHINA RANDEVU ALDIM. DOKTORUNA GİDİP KAN VERECEK. SONRA NEREYE GİDERSE GİTSİN...KARDEŞİM BİR ŞEKİLDE DOĞURACAK AMA OLAN ANNECİĞİME OLACAK. ZATEN HASTALIK OLARAK YOK YOK. SEN İYİ OLMAZSAN ONLARA NASIL BAKICAM DİYORUM. GELECEKTİM AĞLADI DİYOR...

ben bu tarz erkekleri anlayamıyorum...
karısı hamile,doğum kapıda,muayene şart kayınpeder izin vermiyor...
duymuştum bu tarz erkekler
ne alaka baban ne karışır ona ne...:mymeka:
senini iraden yok mu
yanımda olsa bi sağlam dalardım nesrin...
Annene de Allah kolaylık versini şifa versin...
o damadın yanında sinirleri bozulmasa bari...

selam kızlar..
benim pek keyfim yok dünden beri..
inş çabuk düzelirim..
bizden sonra evlenen birinin hamile haberini diğerinin de kocaman oğlunu gördük..
sıra gelsin artık Yarabbim..
burda hepimiz bekliyoruz..
keşke imkan olsa da hepimiz aynı anda kalsak..

selam kızlar..
inş çabuk düzelirim..
bizden sonra evlenen birinin hamile haberini diğerinin de kocaman oğlunu gördük..

ah bitanem hepimiz yaşıyoruz bunları...
doğrusu bugünlerde bende biraz iyi değilim.....
kendimi salsam daha kötü olacam...
ama idare etmeye çalışıyorum işte:nazar:...rabbim yardımcımız olsun...tez zamanda bebişlerimiz gelir inşalllah...

selam kızlar..
inş çabuk düzelirim..

OFF TÜLİNİM OOFFF HANGİ BİR HANGİ İKİ HERKES HAMİŞ BİZDEN SONRA EVLENEN AMA NE YAPACAKSIN BİZİM KISMETİMİZEDE BEKLEME DÜŞTÜ İNŞŞ RABİM ÇOK BEKLETMEZ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ah bitanem hepimiz yaşıyoruz bunları...
doğrusu bugünlerde bende biraz iyi değilim.....
kendimi salsam daha kötü olacam...
ama idare etmeye çalışıyorum işte:nazar:...rabbim yardımcımız olsun...tez zamanda bebişlerimiz gelir inşalllah...

doğru fadiğim..
düşe kalka gidiyoruz işte..
Allah bize dayanma gücü versin.. sabır versin..
hamileler için seviniyorum ama hemen aklıma kendi durumumuz geliyor..
ve sonunu bilmediğimiz bir halin içindeyiz..
ne zaman diye diye sorup duruyorum..
kiracı oğlunu bırakıcakmış bugün için doktora gittim sabahtan eşim yarın Tülin evde yok dedi..
iyi ki öyle dedin çocuk bakacak halim yok şimdi dedim..
neden sen böyle demezdin bizim olmuyor diye mi diyosun dedi..
eşimi de üzmek istemiyorum ama içim acıyo..
gözlerimdeki yaş kendiliğinden akıyor dünden beri.. Şeniz

OFF TÜLİNİM OOFFF HANGİ BİR HANGİ İKİ HERKES HAMİŞ BİZDEN SONRA EVLENEN AMA NE YAPACAKSIN BİZİM KISMETİMİZEDE BEKLEME DÜŞTÜ İNŞŞ RABİM ÇOK BEKLETMEZ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin yeterim..
hepimiz bunu bekliyoruz çok istiyoruz..
bazen böyle anlarımız oluyor işte..
kendimi toparlamam lazım.. Şeniz

tulişim benim canım tulişim
canım arkadaşım benim :1hug:

Şeniz

selam kızlar..
inş çabuk düzelirim..

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

selam kızlar..
inş çabuk düzelirim..

canım benim sabır. ümitsizlik yok. o da olacak inşallah. malesef ölümün olmadığı gibi doğumda sırayla değil. erken evlenmeye geç evlenmeye bakmıyor. evet haklısın insan üzülmeden edemiyor ama insan inancı kaybederse yaşayamaz. ben inanıyorum. geç de olsa olacak bebişimiz. sen de öyle düşün canım.

biz de bugün 3.doktorumuza gittik. 5 yapacağız galiba bu doktor sayısını. fakülteye gitttik. asistan bir doktor muayene etti. ama güzel ilgilendi. gözle görülür fazla birşey yok dedi. var denebilirse 1.derece o da ameliyat gereksiz dedi. ağrı şikayetiniz var mı dedi, biz yok dedik. tek sperm sayımız düşük. ondan önce gittiğimiz doktorlarım sprem analizlerini ve dopller sonuçlarını gösterdik. biri ameliyat dedi diğeri birşey yok dedi, dedik. biz klinik olarak sadece çocuk sahibi olmada problem çekenleleri yani ağrı, sızı gibi şikayet olmayanaları prensip olarak ameliyat önermiyoruz dedi. çünkü ameliyatın hiçbir garantisi yok dedi. sperm sayısı 3 milyonsa en fazla 3milyon 300bin olabilir diyerim dedi. fayda gören var ama hiç fayda görmeyen de çok var dedi. diğer doktorlar(ikisi de özel bir hastaneydi)ekonomik çıkar gözeterek ameliyat demiş olabilir dedi. kullandığımız iğneleri sorduk. pregnyl, menagon ve sustanon. bu ilaçlar iyi dedi. 6 ay bir sene bu tedaviye devam edin dedi. eğer hala çocuğunuz olmazsa o zaman aşılama da ya da tüp bebek gibi yöntemler denersiniz dedi.
biz de fakültedeki profösörden randevu almak için tekrar uğraşacağız. ve şu anlık da çarşamba gününe yien özel bir hastanenin profesöründen randevu aldık. bakalım ne olacak sonu.

X