Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

delikafaduldenkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyt

uf ya biz ne zaman anne olucazzzzzzzzzzzzzzzzz

rylai canim sende boylemiydin bizim gibi yani bak simdi hamilesin masallah bizde olurmuyuzki:Saruboceq:

delikafaduldenkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyt

uf ya biz ne zaman anne olucazzzzzzzzzzzzzzzzz

rylai canim sende boylemiydin bizim gibi yani bak simdi hamilesin masallah bizde olurmuyuzki:Saruboceq:

aşkolsun cnm hatırlamıyomusun bende aynı yollardan geçtim tabi kaç tane test elimde kaldı hatırlamıyorum bile ama zamanım gelmiş sizinde gelicek tabiki allahın izniyle :teselli:

evirdim cevirdim indirdim kaldirdim calkaladim falan yinede yok kop koyu tek cizgi baska yok canim baska bahara kaldi artik

[FONT=trebuchet ms,sans-serif]Biri nisanli, biri metres hayati yasayan, biri evli 3 kadin konusurken erkeklerine fantezi yasatmaya karar verir, 3u de ayni seyi giyecek ve ne oldugunu birbirine anlatacaktir, kiyafet siyah deri bustiyer, jartiyer ve siyah maske olarak secilmistir, 2 gun sonra bulustuklarinda once nisanli olan kadin anlatir:

Deri bustiyeri giydim, jartiyeri taktim, maskeyi de takip nisanlima kapiyi oyle actim, beni gorunce 'sen benim hayatimin kadinisin ' dedi ve butun gece uyumadık seviştik Metres olan da 'ben de giyindim, maskeyi de takip, ustume bir pardesu gecirdim, onun ofisine gittim, iceri girip kapiyi kapatip pardesuyu actigimda hicbirsey demeden beni masaya yatirdi ve butun gece..seviştik

Evli olana donerler, o da anlatir 'Ben de cocuklari anneme yolladim, isiklari kistim, jartiyer ve deri bustiyeri giyip maskeyi taktim, kocama kapiyi oyle actigimda bana 'Selam Batman, bu aksam yemekte ne var?' dedi..
[/FONT]

[FONT=trebuchet ms,sans-serif][/FONT]

evirdim cevirdim indirdim kaldirdim calkaladim falan yinede yok kop koyu tek cizgi baska yok canim baska bahara kaldi artik

cnm benim hayırlısı olsun bu gün olmazsa yarın mutlaka olucak allah sabrın sonunu verio ille yap dedik diyede kızma sakın :kedi: insan umutlanıyo işte :sm_confused:

cnm benim hayırlısı olsun bu gün olmazsa yarın mutlaka olucak allah sabrın sonunu verio ille yap dedik diyede kızma sakın :kedi: insan umutlanıyo işte :sm_confused:

olurmu canim hic ya zaten yapicaktim ne farkederki ben sizin icin yaptim umut olmasin diye iananki hic uzulmedim bile bildigim seyi sadece tasdiklemis oldum garanti oldu yani:icecream:

.ExternalClass .EC_hmmessage P{padding:0px;}.ExternalClass body.EC_hmmessage{font-size:10pt;font-family:Verdana;}

.ExternalClass .EC_hmmessage P{padding:0px;}.ExternalClass body.EC_hmmessage{font-size:10pt;font-family:Verdana;}

Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık
olduğunu görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş.Boş yemek kutuları ve
içecekler etrafa saçılmış.
Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk
halde parkeder durumdaymış.

Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş.Girişteki
halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın
üzerine devrilmiş.Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde
çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı
içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş.

Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle
kaplıymış.Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla
dolu olduğunu görmüş.Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın
altında duruyormuş

Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş. Telaşla
karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını
düşünerek hızla koşmaya başlamış.Misafir odasına girdiğinde karısını
uzanmış halde kitap okurken bulmuş.Karısı kocasını görünce okuduğu
kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl
geçtiğini sormuş.

Adam cevaplamış:'Her zaman ki gibi! ' Ardından şaşkınlıkla sormuş:'

Ne oldu bugün böyle?'

Karısı tekrar gülümseyerek ' Sen hergün eve geldiğinde bütün gün ne
yaptın ki demez miydin

'Evet'

'Güzel... Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım.'

asim canım kafan rahat en azından olmadı doktora da gider ilacını kullanırsın gelir..
ilaçlar mahvediyor hep ama yaaaa...

asim canım kafan rahat en azından olmadı doktora da gider ilacını kullanırsın gelir..
ilaçlar mahvediyor hep ama yaaaa...

evet canim ya bu arada bana kizacaksiniz kizlar ama
bi tane dogum kontrol hapi alip birakincada geliyor adet bi kac gun sonra oyle yapsam olurmu hic deneyen oldumu aranizdaaaaaaaaaaaaCADIARZU

bi tane dogum kontrol hapi alip birakincada geliyor adet bi kac gun sonra oyle yapsam olurmu hic deneyen oldumu aranizdaaaaaaaaaaaaCADIARZU

yapma bence tatlım iyice dengeni kaçırma lmaz:

aman canım sakın..
doktora muayene olmadan kullanma hiçbirşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…