- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 48
hosbulduk canim cok guzel gecti alahima bin sukur morel hat safadaaaaaa sen nasilsin neler yaptinnnnnn :lepi:
iyiyim canım annemlerdeyim bende köyde tarlaya faln gidiyorum kafamı dağıtıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosbulduk canim cok guzel gecti alahima bin sukur morel hat safadaaaaaa sen nasilsin neler yaptinnnnnn :lepi:
ama arkada örtü var:roflol:maşallah dedem öndekini merak etti. arkadaki pek ilgilendirmedi herhaldelaelaelaelaelae
> > MUTLU BEBEK !... :)
> >
>
> > ıki gay birlikte yaşamaktadır. Her şey çok iyi gitmekte oldukça iyi
> > geçinmektedirler. Sonunda evlenmeye karar verirler...
> > Evliliklerinde oldukça mutludurlar, ancak tek bir dertleri vardır oda çocuk sahibi olamamak!... Bu onları
> > yiyip bitirmektedir. Birgün akıllarına bir fikir gelir kiralık bir anne
> > bulacaklar spermlerini birleştirerek mikro enjeksiyon yöntemi ile hamile
> > bırakacaklardı r. Operasyon gerçekleşir ve bebeklerinin doğumunu beklemeye
> > başlarlar. Doğum günü gelmiştir ve her ikiside heyecanla hastane koridorunda
> > beklemektedir.
> > Sonunda hemşire gelir ve;
> > - ''Müjde nur topu gibi bir oğlunuz oldu'' diyerek mutlu haberi verir. Çok
> > heyecanlanan gay'ler bir an önce bebeklerini görmek isterler ve yeni doğan
> > bebeklerin olduğu bölüme hemşire ile birlikte giderler. Fakat bütün bebekler
> > feryat fiğan ağlamakta ancak bir bebek mutluluktan uçarcasına gülücükler
> > atmaktadır. Heyecanla hemşireye bebeklerinin hangisi olduğunu sorduklarında,
> > hemşire;
> > - ''Gülen bebek sizinki'' der.
> > Şaşıran gay'ler:
> > - ''Nasıl olur, bütün bebekler ağlarken bizim bebeğimiz gülüyor?'' der.
> > Hemşire;
> > - ''Kıçındaki dereceyi çekeyim, siz o zaman görün ağlamak nasıl oluyor!!!''...
:roflol::roflol::roflol:
Bir ermeni mahallesinde çok zengin ama yaşı 80 in üstünde bir adam varmış.Aynı mahalledeki çok fakir ama oldukçada güzel bir genç kızla evlenmek istemiş ve para zoruyla muradına ermiş. Ama zifaf gecesi adam ölmüşbunun üzerine savcı kızı sorguya çekmiş; - Anlat bakalım kızım ilk gece ne oldu? - Valla savcı bey üzerime çıktı titremeye başladıben sandım gelooormeğersem gidooormuşş...:roflol::roflol:
Bir ermeni mahallesinde çok zengin ama yaşı 80 in üstünde bir adam varmış.Aynı mahalledeki çok fakir ama oldukçada güzel bir genç kızla evlenmek istemiş ve para zoruyla muradına ermiş. Ama zifaf gecesi adam ölmüşbunun üzerine savcı kızı sorguya çekmiş; - Anlat bakalım kızım ilk gece ne oldu? - Valla savcı bey üzerime çıktı titremeye başladıben sandım gelooormeğersem gidooormuşş...:roflol::roflol:
:lepi::lepi::lepi::lepi: :roflol::roflol::roflol::roflol:Fadime ile Temel evlenirler. Fadime Temel e - Temel biz evlendik ama zannetme ki biz her akşam ilişkiye gireceğizbenim canım ne zaman isterse o zaman olacakben her akşam yatmadan önce saçlarımı tararım eğer o akşam saçlarımı sağa tararsam bilki o akşam bana yaklaşma aaafim yoksola tararsam eh bir ihtimal şansını dene ama geriye doğru tarasam işte o akşam parçala beni der. Temel de altta kalır mıFadime ye -Benimde seninle öyle her akşam sevişeceğimi zannediyorsan yanılıyorsunbirkere akşam eve geldiğimde rakı sofram hazır olacak. Ben eğer o akşam 1 tek atarsam bilki o akşam aaafim yok zaten sana dokunmam 2 tek atarsam bir ihtimal olabilir amaa üçüncüyü atarsam saçının şekline mekline bakmam kolla kendini derim.