Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

kızlar pastaya bakarmısınız:bbo::kedi:
komik resimlerin arasında buldum ama bunun neresi komikbenneyaptımki

:roflol::roflol:

Bir ermeni mahallesinde çok zengin ama yaşı 80 in üstünde bir adam varmış.Aynı mahalledeki çok fakir ama oldukçada güzel bir genç kızla evlenmek istemiş ve para zoruyla muradına ermiş. Ama zifaf gecesi adam ölmüş
smiliv.gif
bunun üzerine savcı kızı sorguya çekmiş; - Anlat bakalım kızım ilk gece ne oldu? - Valla savcı bey üzerime çıktı titremeye başladı
smiliv.gif
ben sandım gelooor
smiliv.gif
meğersem gidooormuşş...:roflol::roflol:

Fadime ile Temel evlenirler. Fadime Temel e - Temel biz evlendik ama zannetme ki biz her akşam ilişkiye gireceğiz
smiliv.gif
benim canım ne zaman isterse o zaman olacak
smiliv.gif
ben her akşam yatmadan önce saçlarımı tararım eğer o akşam saçlarımı sağa tararsam bilki o akşam bana yaklaşma aaafim yok
smiliv.gif
sola tararsam eh bir ihtimal şansını dene ama geriye doğru tarasam işte o akşam parçala beni der. Temel de altta kalır mı
smiliv.gif
Fadime ye -Benimde seninle öyle her akşam sevişeceğimi zannediyorsan yanılıyorsun
smiliv.gif
birkere akşam eve geldiğimde rakı sofram hazır olacak. Ben eğer o akşam 1 tek atarsam bilki o akşam aaafim yok zaten sana dokunmam 2 tek atarsam bir ihtimal olabilir amaa üçüncüyü atarsam saçının şekline mekline bakmam kolla kendini derim.

Temel ve Sevgilileri

Temel in 3 tane sevgilisi vardir.Biri ögretmen
smiliv.gif
biri doktor
smiliv.gif
biri de santralcidir.
Fakat ögretmenle evlenmeye karar verir. Bunu bilen arkadasi sorar "Niye
ögretmen de digerleri degil?" diye. Temel de ona döner:
-Ula der
smiliv.gif
bilmez misin doktorlar "bugün git yarin gel" der
smiliv.gif
santralci de "su an
mesgul daha sonra tekrar deneyin" der. Ama ögretmen ne der? Hadi bir daha
tekrarliyalim...

NESİRİNİM ŞAHANEEEEEEEEE delikafadulden delikafadulden delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool: :roflol: :roflol: :roflol:

> > MUTLU BEBEK !... :)

> >
>
> > İki gay birlikte yaşamaktadır. Her şey çok iyi gitmekte oldukça iyi
> > geçinmektedirler. Sonunda evlenmeye karar verirler...

> > Evliliklerinde oldukça mutludurlar, ancak tek bir dertleri vardır oda çocuk sahibi olamamak!... Bu onları
> > yiyip bitirmektedir. Birgün akıllarına bir fikir gelir kiralık bir anne
> > bulacaklar spermlerini birleştirerek mikro enjeksiyon yöntemi ile hamile
> > bırakacaklardı r. Operasyon gerçekleşir ve bebeklerinin doğumunu beklemeye
> > başlarlar. Doğum günü gelmiştir ve her ikiside heyecanla hastane koridorunda
> > beklemektedir.

> > Sonunda hemşire gelir ve;

> > - ''Müjde nur topu gibi bir oğlunuz oldu'' diyerek mutlu haberi verir. Çok
> > heyecanlanan gay'ler bir an önce bebeklerini görmek isterler ve yeni doğan
> > bebeklerin olduğu bölüme hemşire ile birlikte giderler. Fakat bütün bebekler
> > feryat fiğan ağlamakta ancak bir bebek mutluluktan uçarcasına gülücükler
> > atmaktadır. Heyecanla hemşireye bebeklerinin hangisi olduğunu sorduklarında,
> > hemşire;

> > - ''Gülen bebek sizinki'' der.

> > Şaşıran gay'ler:

> > - ''Nasıl olur, bütün bebekler ağlarken bizim bebeğimiz gülüyor?'' der.

> > Hemşire;
> > - ''Kıçındaki dereceyi çekeyim, siz o zaman görün ağlamak nasıl oluyor!!!''...

:roflol::roflol::roflol:

KIZ NESRİN KOPTUM VALLA :roflol::roflol::roflol: ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Yaşlı adam dul kaldıktan sonra, vakit geçirmek için turla Avrupa seyahatine çıkmış. Konakladıkları otelde yerel gazetede gördüğü çıplaklar kampı ilanı üzerine kampa gitmeye karar vermiş. Tur operatörüne hasta olduğunu söyleyerek 1 haftalık çevre illerin gezisine gidemeyeceğini; dönüşte kendisini buradan almasını söyleyerek doğru çıplaklar kampının yolunu tutmuş. Bizim 60'lık ihtiyar kampın kapısından içeri girmiş, her taraf yemyeşil deniz masmavi, resepsiyonda iki tane çıplak harika kız.
-Hoş geldiniz efendim...
-Hoş bulduk yavrucuğum...
-Ne kadar kalacaksınız?
-1 hafta... Kayıtlar yapılmış bizim ihtiyar odasına yerleştikten sonra kurallar gereği soyunarak aşağı inmiş. Ancak utanıyor önünü,arkasını tutarak ağaçların arasında gezerken uzakta çıplak bir esmer hatun görünce bizim altmışlığın yaşlı kuşu havalanmaya başlamış. Tam o esnada çalıların arasından sarışın bir afet çıkmış.
-Buyurun efendim beni çağırdınız...
- Çağırmadım...
-Çağırdınız efendim, kuş havalanınca ben gelirim... demiş. Vede ihtiyar oracıkta işi bitirip birde teşekkürden sonra uzaklaşmış. Bizim ihtiyar inanamıyor cennette olduğunu zannederken çimlere uzanmış yorgunluk atıyor; işte o rehavetle zooorrrt diye bir gaz koyuvermiş. O anda çalıların arasından NBA basketbolcusu gibi bir zenci çıkmış kalın bir sesle;
-Buyurun beni çağırdınız...
-Kimseyi çağırmadım evladım...
-Çağırdınız efendim zooorrrt yapınca ben gelirim ... demiş ve bizim moruğu dört ayak yapıp etiler barlarında çalışan yumuşakçalar kervanına dahil etmiş. Bizim ihtiyar poposunu tuta tuta homurdanarak eşyasını toplamış doğru resepsiyona hesabını kesmeye gelmiş. Resepsiyondaki hatun...
-Nereye gidiyorsunuz efendim daha geleli 2 saat oldu daha birçok sürprizlerimiz var...
-Kızım bana bak ben altmış yaşındayım benim kuş haftada bir kaç defa havalanır ama ben günde en az 20 defa gaz çıkarırım.!!!!!

sitede okudum :roflol: :roflol:

X