Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

valla bu aralar fazla ugrayamiyorum kardesimin dogumu bizim evin bittip tukenmeyen tadilati derken fazla gelemiyorum!!!!

hosgeldiniz, nasilsiniz bakalim?

ya kizlar resim eklemek istiyorum ama olmuyo nasil yapiliyodu bilen varmi?

deniyorum basaracam :KK66:
18118DSC03243.jpg

785894DSC03245.jpg

Son düzenleme:
oh be sonunda basardim:lepi:, bunlar bizim zilli kiza orduklerim bilmeme begenirmisiniz....

orgu ormeyi yeni yeni ogreniyorum, birincisi sis isi sarisida tig isi...

oh be sonunda basardim:lepi:, bunlar bizim zilli kiza orduklerim bilmeme begenirmisiniz....

orgu ormeyi yeni yeni ogreniyorum, birincisi sis isi sarisida tig isi...

Canım çok güzel örmüşsün. :asigim: a.s. Ellerine sağlık. İyi günlerde giysin. Ben de böyle şeyler becerebilmeyi çok isterdim. :uhm:

deniyorum basaracam :KK66:
[ımg]http://img7.hostingpics.net/pics/18118dsc03243.jpg[/ımg]

[ımg]http://img7.hostingpics.net/pics/785894dsc03245.jpg[/ımg]

çook tatlı olmuşlar inşşş kendi bebişlerine örmek giydirmekte nasip olur

Canım çok güzel örmüşsün. :asigim: a.s. Ellerine sağlık. İyi günlerde giysin. Ben de böyle şeyler becerebilmeyi çok isterdim. :uhm:

nevommmmmmmmmmmmm hoşgeldin bitanemmmmmmmm çok özledim ben seni maşallahhh oğluş koccaman olmuş yerim ben onuuopuyorumnanaktan

nevommmmmmmmmmmmm hoşgeldin bitanemmmmmmmm çok özledim ben seni maşallahhh oğluş koccaman olmuş yerim ben onuuopuyorumnanaktan

Hoşbuldum bitanemmm.:1hug: :asigim: İvit yavrum büyüdü teyzesi maşallahhh. :Saruboceq: hihoyyytSizlerin de bu hallerinizi görebilmektir dileğimmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sagol nevom ben cocuklugumdan beri el islerine merakliyimdir, kiz kardesiminde elinden hiç gelmez teyze olarak bana dusuyoo yani yapip giydirmekopuyorumnanaktan

çook tatlı olmuşlar inşşş kendi bebişlerine örmek giydirmekte nasip olur

amin canim insallah
çok güzel olmuşlar ayşecimmmmm ellerine sağlıkkkk

sagol canim

koleksiyonun devaminida yayinlarim artikkaydirigubbakcemile3

Hoşbuldum bitanemmm.:1hug: :asigim: İvit yavrum büyüdü teyzesi maşallahhh. :Saruboceq: hihoyyytSizlerin de bu hallerinizi görebilmektir dileğimmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ NEROCUĞUM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

X