selam kızlar..
nurum beni niye saymıyosuun bakim.. şakkıdı
hoşbuldum bebişim nassın bakim.. opuyorumnanaktan
imm tatlım napim çok kalabalık bu ara koşturuyorum kafamçokkarıştı bi yandan da aşk maceralarınızı okuyorum:roflol: nası kaçırmışım ben o sohbeti yaa :asigim:
Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others
tatlım buradan pregnancy yazanlardan seçip yapabilirsin
yapamazsan yardımcı oluruz
sitede bir yerlerde anlatımı var gebelik ana sayfasında olabilir
maşallah canım bir ömür devam etsin inşş:Saruboceq:slm canlar,a.s.
bende yazayim bari, beni oyle fazla ask maceram olmadi, ama ufak tefek seyler oldu tabii...
fakat hayatimda basima gelen en guzel sey esim, onunla bi arkadasin nisaninda tanistik o erkek tarafi ben kiz tarafi, nisan boyunca hep gozleri ustumdeydi hareket etmeye korkar duruma gelmistim sonra bi ara ben kankamla oturuyorum buda hemen karsimizda ayakta, arkadasima gosterdim ve dedimki gor bak bu çocuk hayatimi degistirrecek...sonra iki arada bi derede bi arkadasla cep numarasi filan verdim hayatimda ilk defa yaptigim biseydi ve sonra guzel bi beraberlik basladi o nisan 25ekim 2002'deydi:asigim:
vay vay vay hissediliyor gerçekten bende hissetmiştimzemuszemusgüzel gözlü Ayşecim sende benim gibi hissetmişsin yani hayatının erkegi oldugunu
bende eşimle ilk buluşmamıza giderken dedim ki: "ben o masaya otururum bir dahada kalkamam...ben kaderime gidiyorum " dedim
ya onu ilk gördüğüm anı asla unutamam
bu kadar muhabbete can sıkıntısı cadıııı..biraz şiddet eğilimini atsan romantizim lazım sana canım..değiştirsene şu avatarı bak ruhuna bile iyi gelicekkaydirigubbakcemileelchinm nediyim can sıkıntısııııı
naniknanik
naniknanik
delikafadulden
maşallah canım dim olsun inşş:Saruboceq:ŞenizŞenizŞenizŞeniz
:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
lısede platonık sevgılm vardı ama
platonık sevgılım arkadsı cıkma teklıfınde bulundukabul ettım goz gore gore..:1ninca::1ninca:
sonra 4 yıllık bır aska yelken actım.
tabı ayrıldıgımız bazı donemler oldu ara arar 5-6 ay gıbı..bende o zamnlar cıtırım..
neysem gectım oraları sengözlerimebaksanab
sonrada esım..gorucu usulu ama
anneler gelmeden bız
15 gun konustuk sonrada 3 ay ıcınde evlendık:asigim:
hoşgeldin elçinn ii canım sen nasılsın..
ilginç donlar gördüm nurum nette..
oo ne çeşit varmış ama heee..
bi dedem donu bi de boxer biliyordum ben..
jartiyer gibi bile var :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hoşgeldin elçinn ii canım sen nasılsın..
ilginç donlar gördüm nurum nette..
oo ne çeşit varmış ama heee..
bi dedem donu bi de boxer biliyordum ben..
jartiyer gibi bile var :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aşk maceraları solda sıfır kalır don maceralarının yanında?
bi donumuz eksikti o da tamam gari
selam canımopuyorumnanaktanselam kızlar
canım sigara olayı var ya dünde ordaydık kaydirigubbakcemile3