şakkıdıvay be muhabbete bak eskiler canlanmış yazılmış dökülmüş..ee eşlerinizle tanışmanız nasıl oldu peki kızlar??...benim canım eşim 5 sene koştu peşimdenopuyorumnanaktan bitek sen kalsan bu dünyada evlenmem seninle demiştim.. mafoldumbenbüyük konuşmuşum :roflol:zaten ne zaman büyük konuşsam başıma geldiii konuşmama artıkın:roflol:
büyük lokma ye ama büyük söz konuşma
seni seveni de bulmuşken sende sev hesapsızca..
nay nay nay nay kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya ben varya çok çok aşık evlendim bildiğiniz gibi diil
o ne kız slogan gibi olmuş
çok begendim opuyorumnanaktan
ne güzel işte:asigim::asigim:
şimdi nasıl:jeyyar:
aaa çok ayıp şarkı bu eskilerden biraz duymadın mı.. :kedi:
slm canlar,a.s.
bende yazayim bari, beni oyle fazla ask maceram olmadi, ama ufak tefek seyler oldu tabii...
fakat hayatimda basima gelen en guzel sey esim, onunla bi arkadasin nisaninda tanistik o erkek tarafi ben kiz tarafi, nisan boyunca hep gozleri ustumdeydi hareket etmeye korkar duruma gelmistim sonra bi ara ben kankamla oturuyorum buda hemen karsimizda ayakta, arkadasima gosterdim ve dedimki gor bak bu çocuk hayatimi degistirrecek...sonra iki arada bi derede bi arkadasla cep numarasi filan verdim hayatimda ilk defa yaptigim biseydi ve sonra guzel bi beraberlik basladi o nisan 25ekim 2002'deydi:asigim:
nurrr canımmm rabbim mutluluğunuza mutluluk katsınnn haaa bide bebek versin nşalahhh
selam kızlar! Nasılsınız görüşmeyeliopuyorumnanaktan