Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay evet simdi kosturuyordur nesrincimdelikafaduldencanım o kapsama alanı dışındadır artıkk
malumm hazırlıklarr:jeyyar::jeyyar:
kocişi geliyorrrrkaydirigubbakcemile3
Çalkala çalkala bi haller oldu bana
Jale de Jale niyetimi bozdu ama
Birazdan döncektim güzelim ben sana
Jalede kabahat durmadı bi rahatttttttttt
Alooo aşkımmmmmmm susmaaaaaaaaaa
Aloooooo bu aşkaaaaa kıymaaaaaaaa
Aloooooo aşkımmmmm tövbeeeeeeeee
Alooooooo son kez dinleeeeeeeeeeeeee. :dance: :sm_cool: hihoyyyt
Kıroyum emme para bendeeeeeeeee. :roflol: :roflol: :roflol:
Biri ben durdursunnnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Ben geldimmmmm. Kafayı yemiş durumdayımmm. laelaelaelaelae :dance: Salim diye biri varr. "Alo" diye bir şarkısı var. Duymuşsunuzdur belki. İsmail YK tarzı bir şarkı. Ritmi çok hoş. 1 saattir dinleyip yavaş hareketlerle dansediyorumm. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Hala çalıyor. Eşim de iyice kırolaştın diyoooo. :roflol: :roflol: :roflol:
heja burdamisin??
ben gidiyorumm kızlarr kimsede yookki zatenn
ohh hafta sonu diye koçişlerinizle dışarı çıktınız dimiiikaydirigubbakcemile
benim kocişş çalışıyoo :çok üzgünüm:bende evdeyimm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ya çook sıkıcııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
bigüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnn
ooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
durma nevromm çalkala çalkala:dance::dance: bir o yandan bir bu yandann ohhh ohhhh:dance::dance:
:sm_cool::sm_cool:
bebişleride düşürme ammaaaaa ohh ohhh kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
nevrommm süpersin
hadi hoppaaaa
:dance::dance::dance:
asicim ben birşey anlamadım:sm_confused: ne demek istedin:uhm:
biz neti annemlerle beraber kullanıyoruz....aslında evlerimiz çok yakın değil aramızda 100 mt var ama arda başka bina olmadığı için başka yedek bir parça takarak annemlerin modeme bağlanıyorduk...üstelik annemlerin net kotalıydı bizde bağlanacağız diye sınırsıza çevirdiler....
şimdi bu bina bizim neti kesebilir:çok üzgünüm: ne olacak bilmiyorum:çok üzgünüm:
Ben geldimmmmm. Kafayı yemiş durumdayımmm. laelaelaelaelae :dance: Salim diye biri varr. "Alo" diye bir şarkısı var. Duymuşsunuzdur belki. İsmail YK tarzı bir şarkı. Ritmi çok hoş. 1 saattir dinleyip yavaş hareketlerle dansediyorumm. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Hala çalıyor. Eşim de iyice kırolaştın diyoooo. :roflol: :roflol: :roflol:
canım o kıro kaç gündür beni de çok güldürüyoo. Adamın öyle bi aloo deyişi var ki dilime dolanıyo, eşim gülüyo bana. Ama ritmi güzel parçanın hehehe
oh be nihayet birilerini gordum, o kadarda sayfayi guncelliyorum daha yeni çikti sizin yazdiklariniz....
kiz kim o sanatçi bende bi bakayimda guleyim...
1saattir takildim volkan kanok sarkilarina efkarli efkarli dinliyorum, hastayim ben bu sarkilara, dertliyim kederliyimde benim sarkim, her dinledigimde ya aglarim ay gozlerim dolar
canım o kıro kaç gündür beni de çok güldürüyoo. Adamın öyle bi aloo deyişi var ki dilime dolanıyo, eşim gülüyo bana. Ama ritmi güzel parçanın hehehe
evet ya bende bayılıyorum ona hatta anraya giderken hep onu dinledim arabada.
işyerindede sürekli çalıyorum yanımdakilerde bana yeter diyolar ama kim dinler onlarıııııı :sm_cool::sm_cool::sm_cool: alooooooooooooooooooo