slm cnm hoşgeldın nasılsın napalım okuruskaydirigubbakcemile3
kıs tülin getirme nan yanına tek dolmuşa binerim şimdi gelirem yanına bak hee kovalama köpeklerımı delii ben senın pis pislerine bişiy dediimimi heçççklava::mymeka::dilcikar::dilcikar:
belçikada sokak kendisi çoktur, bide evde beslenenler var onlari hiç saymiyorum
gecen aksama annemlere gidiyordum sokaklar esmen kedi kokuyo, valla aklima sen geldin, keske burda olsada, arastirmalarini daha iyi yapsa dedimhihoyyyt
evet size üzüldüğüm birşeyi açıklıyorum.. bugün metroya kayınpederle yürüdük.. yolda da karşıma 2 pisi çıkmasın mı :1shok: hem de cilveleşiyorlar delikafadulden arabanın yanına geçtiler.. herhalde işi pişirdiler delikafadulden yalnız olsam kaçırırmıydım.. çok üzüldüm çokkkkkkkkkkkkkkk delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ayşem pek fırsatım olmadı.. şimdi de çıkıcam.. gece girebilirim anca geç saatte o da kesin değil.. :1no2: gece de malum işimiz var artık.. kasıklarımda hafif batma var ama bişey olmaz herhalde.. tam gaz ileri 5. vitese takcam spermleri.. delikafadulden delikafadulden hazır yollar asfaltlandı kaydirigubbakcemile3
kayınpederunun yanında baba bı bekle ben bunlar üzerinee sunum hazırlıom işlerini bitirsinler öle gidelim deyip kameraya cekeydinn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:lülülülülülü
firsati degerlendir valla, biz seni ozlicez ama olsun hersey bebek için:jeyyar:
bas gaza yavrummm bas gaza, kim tutar seni bas gaza, yollar senin hiç durmaaaaaa
ya kizlar sizce yarin test yapimmi???
yarin trasnferin 12.gunu, of ya ne yapsam bilmeyrum, akil verin bana
ay ne güzel kudurma topiği açılmış hayırlı uğurlu olsun ben şimdi girdim de topiğe çok yorgunum çalışmıyorum ama daha da bir yoruldum bu hafta bugün de eminönüne gittik kurstaki arkadaşlarla malzeme aldık ,gözel bir gündü velhasıl,birazdan da çıkacağım yine işim var kötükedihüso
çok şükür izmirde değiliz uyuyamazdık gürültünüzden kaydirigubbakcemile3 8 şiddetinde deprem olacak sayın izmir halkı tedbirinizi alın delikafadulden tüliny artık kedilerden de taktik aldın bu ay ümitliyim senden çalışın çalışın çalışın :roflol:
aynen cornim tam anını yakalamışlar.. alttakinin canı çıksın olmuş biraz ama inş fazla uzun sürmemiştir.. delikafadulden delikafadulden
bitanem hadi bakalım hayırlısı:asigim:hayırlı cumalar kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun zamanla alışırız ben de bu sabah doktora gitmiştim yumişlerime baktı üç gün iğne vurmuştum şuan altı güzel yumişim olmuş pazartesine kadar iğnelerini yap ve gel dedi büyük ihtimalle ne zaman toplanacağı belli olurmuş rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq:
bu olayda en az fıkraalr kadar komiltisırnaşık şeykız Allah seni ne etmesin emiiiiiidelikafadulden
benim pcyi arada görümcem de kullanıyor ve msn otomatik te hemen açılıyor kendiliğinden link ona mı gitcek yaniiiiiiii pc açılırsaaa:roflol::roflol::roflol:
ANAMMMM TOPİK DAHA DÜN GECE AÇILMIŞ YİNE 20 SAYFA GÖTÜRMÜŞSÜNÜZ YAHUUklava: klava:
NEVROMMM HAYIRLI OLSUN YENİ TOPİĞİN SÜPER OLMUŞ YAWW AMA BU DELÜ KIZLAR YIKAR BU TOPİĞİ HEE delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canım nerelerdesin sen:asigim:özledikŞenizaz kaldı bacımmm Allahın izniyle 30 dan şafak sayıyoruzz sositosositosositosositosositososito
ya kizlar sizce yarin test yapimmi???
yarin trasnferin 12.gunu, of ya ne yapsam bilmeyrum, akil verin bana
:roflol::roflol:ayşem pek fırsatım olmadı.. şimdi de çıkıcam.. gece girebilirim anca geç saatte o da kesin değil.. :1no2: gece de malum işimiz var artık.. kasıklarımda hafif batma var ama bişey olmaz herhalde.. tam gaz ileri 5. vitese takcam spermleri.. delikafadulden delikafadulden hazır yollar asfaltlandı kaydirigubbakcemile3
tülin yavrum bu sana