Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Canımmm benimm. Gözü tok dünürümmm. :1hug: :asigim: Yazarık beee. Nostaljik olur bu aşkkk. :asigim:

dimii leyla ile mecnun halt edecek bizim aşıkların yanındaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

rockedi9712tr7.jpg

nesrinimmmmm senin ve tülin icinnnkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tamam nolmuş yani biz çalışıyoruz o kadar yapamıyoruz diye niye nispet yapıyosun ki ben daha eve gidip yemek yapcam :dilcikar: :dilcikar:

kiz ne hava atmasi aaaa:mymeka:
ben hayatimda söyle bi kendime vakit ayirmis insan diilim diyorummlaelaelaelaelae
okul,ev,kocisin islerine yardimkafamçokkarıştı
keske benimde tek bi isim olsada aksam eve gelince evle ilgilensem ama nerdeeee,cucu herseye kosmak zorunda-tatlicadiarzu-
anlamismisen gurbenn:asigim:
[/QUOTE]

ay cnm benım ya ne cok işlerin var senın böle yrdıma gelemmi..kıyamam cünkü cucuma...:1hug:a.s.:asigim:
kızlar yenı topiğimiz hayırlı olsun simge halınde benım tüm gün bir sayfaydı iki sayfayı takıp edecez artık ama olsun napalım bol bol geyık bizi beklıor bende bişiiler eklıcem merak etmeyın hee:jeyyar:

tamam nolmuş yani biz çalışıyoruz o kadar yapamıyoruz diye niye nispet yapıyosun ki ben daha eve gidip yemek yapcam :dilcikar: :dilcikar:

kiz ne hava atmasi aaaa:mymeka:
ben hayatimda söyle bi kendime vakit ayirmis insan diilim diyorummlaelaelaelaelae
okul,ev,kocisin islerine yardimkafamçokkarıştı
keske benimde tek bi isim olsada aksam eve gelince evle ilgilensem ama nerdeeee,cucu herseye kosmak zorunda-tatlicadiarzu-
anlamismisen gurbenn:asigim:
[/QUOTE]

ayy tamam şaka yaptık ne vuruyosunki hemen sırnaşık şey öle olmuyo ama cucum evle işde çok zor oluyo ne yazıkki ama yinede çalışmak güzel şikayetçi diyilim allah sağlık versinde gerisi oluyo

kizlar öbür tarafda kimsecikler kalmamis sadece 2 kisi,bende orasi bugün niye sessiz diyordum baktimki burasi acilmis,bizimkiler burdaymis...

AY BAYILDIM VALLA BEN BUNA YAAAA. NE GÜZEL KIVIRIYOR

OHH OHH YANDAN YANDANNNdelikafadulden

Bir gün 75 yasinda bir ihtiyar sperm testi yaptirmak için doktora gider. Doktor
adama bir kavanoz verir ve :
- Bunu doldurup yarin bana getirin, der.
Ertesi gün ihtiyar kavanozu getirip doktora verir. Doktor kavanoza bakar, bos
oldugunu görür ve sebebini sorar. Ihtiyar anlatmaya baslar :
- Doktor bey, dün gece sag elimle denedim olmadi, sol elimle denedim gene
olmadi. Karimi çagirdim, o da sag ve sol elleriyle denedi, agziyla denedi önce
disini çikararak sonra disini takarak denedi gene olmadi. Baktik olacak gibi degil
komsunun karisini çagirdik o da iki eli ve agziyla denedi gene olmadi, deyince
doktor kendini tutamadi ve :
- Naaptiniz, komsunun karisini da mi çagirdiniz?
Ihtiyar yanitladi :
- Napalim, açamadik su lanet kavanozu bir türlü...:dance::dance:

anam 75 yaşındaki adam sperm testini ne yapacak ahı gitmiş vahı kalmış...doktorda ne anlamış garibim tabi kendi hiç kavanoz açmamıştırki..:roflol::roflol::roflol:

saadet33md9.gif

bunlarda çıldırmış zavallılar çalışmaktan olsa gerek :roflol: :roflol:

bak bak bak herkes burada. öbür topiğe girdim sap gibi bir tek ben . ışınlayıverdim kendimi hemen buraya

X