Tatlım tek kart için koli demedim ki :) ihtiyaçlarını koyduğun zaman onuda atarsın içine :) e yeri bildirsin sana yani askeriyenin adını söylemesi yeterli :)
Biz de o yollardan geçtik canım üni. 1. sınıfta tanışmıştık 2006 da... Evlenmemiz 2013 ü bulmuştu... İnşallah siz bağlı olun da gerisi geliyor.. Allah ayırmasın...
İskender Pala yı ben de çok severim... Babil'de ölüm İstanbul'da Aşk romanını bayıla bayıla okumuştum...
Umarım canım benim bir an önce kavuşursun sevdiğine :) adı derken şöyle mesela; 9'UNCU JANDARMA EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI (BİLECİK)gibi :) koğuşunu falan öğreneceksin o kadar yani :) adresi zaten internetten de bulabilirsin :)
Umarım canım benim bir an önce kavuşursun sevdiğine :) adı derken şöyle mesela; 9'UNCU JANDARMA EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI (BİLECİK)gibi :) koğuşunu falan öğreneceksin o kadar yani :) adresi zaten internetten de bulabilirsin :)
Kogusunu biliyorum yani 4.batarya olarak .. Benimkine bi kagit vermislerdi orda adresi yaziyodu bende emin olamadim yanlis yere giderde esyalar flan dedim gonderemedim bu aksam ons bi bakiyim :))