• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel bir tavsiye istiyorum..

Tatlım tek kart için koli demedim ki :) ihtiyaçlarını koyduğun zaman onuda atarsın içine :) e yeri bildirsin sana yani askeriyenin adını söylemesi yeterli :)
Askeriyenin adi derken canim nasil yani ornek verebilirmisin :) anladim canim hallederimdir birseylerle artik

Biz de o yollardan geçtik canım üni. 1. sınıfta tanışmıştık 2006 da... Evlenmemiz 2013 ü bulmuştu... İnşallah siz bağlı olun da gerisi geliyor.. Allah ayırmasın...

İskender Pala yı ben de çok severim... Babil'de ölüm İstanbul'da Aşk romanını bayıla bayıla okumuştum...
İnsallah insallah..sagolun :) bu arada tavsiyeleriniz icin tesekkurler not aldim :)

Ne guzell kurtuldunuz bu surecten umarim banada nasip oluur :))
Askeriyenin adi derken canim nasil yani ornek verebilirmisin :) anladim canim hallederimdir birseylerle artik
Umarım canım benim bir an önce kavuşursun sevdiğine :) adı derken şöyle mesela; 9'UNCU JANDARMA EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI (BİLECİK) gibi :) koğuşunu falan öğreneceksin o kadar yani :) adresi zaten internetten de bulabilirsin :)

Back
X