Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız neler yaptınız bakalım 9 günlük bayramda?

iyiyim canım valla bayramdan pek bişey anlamadım çabuk geçti sadece 3. bayram bayramlaşmaya bi kaç yere gittim o kadar ama 9 gün tatilde iyi dinlendim,,

sen neler yaptın =))

bayram çok güzel geçti cnm kalabalıktık cnm

Slm kızlar hepinizi çok özledim kimse eskisi kadar gelmiyor artık

bu arada ben bu ay çok tuhaf bir regl oldum

acaba üstüne gördüm diye düşündüm dün akşam test aldım ama yapmadım hala

arifeden 2 gün önce cumartesi günü saat 4 gibi kan geldi ama çok azdı sonra

kahverengiye döndü ondan sonra gelmedi akşam banyo yapıp pazar günü oruca niyet

ettim pazar günü de cumartesi gibi az geldi yine kahverengi geldi

arife günü geldi 1 ped anca doldu ondan sonraki günlerde de çok az geldi acaba

üstüne mi gördüm diye düşündüm ve bir kaç gündür sanki tekrar adet olacakmış gibi

karnım ve belim ağrıyor arada midem bulanıyor kokular karşı hassas oldum gebelik

testini akşam mı yapayım yoksa sabah mı ner dersiniz cvp bekliyom sizlerden bayanlar

öptüm sizleri

inş hamileyimdir eşimin pazar günü doğum günü var en güzel hediye olur bu

valla kuzum olurmu olur inşallah hayırlısı inşallah hamişsindir bebeğimmm

eşini doğum gününde havalara uçurursun,,, tatlım :emir_bebek::KK49:

kalsedon duy sesimi sana yzıyorum..

canım ben 21 yaşındayım 3 yıldır biriyle birlikteydim 2 ay önce ayrıldım artık evliliğin e'sini duymak istemiyorum ( allah büyük yinede büyük konuşmayayım ama ) daha doğrusu ayrılık değil de terk edildim sebeb yokken bi anda bitirdi tanıyamamşım o 3 yıllık sevdiğim adamı bambaşka biri oldu ve zar zor topluyorum kendimi yoluma devam ediyorum ama gelde bir bana sor işte,,, gülen yüzlü maskeyle dolaşıyorum..

herşey nasip kısmet hayat bi gün belki banada güler...

duydum ve geldim:)) aslında biliyor musun yaşadığın şu zamanlar sana neler katıyor?? ben de üniversitenin son deöneminde biri çok sevmiştim...seviyorduk birbirimizi böle uçuyordum havalarda...sonra terk etti beni...helak ettim kendimi,hasta ettim resmen...ama sonuçç,küllerimden öyle bir doğdum kiiii:KK31: o kişiyle sonrada konuştuk,yıllar gçti beni unutamadı...eski aşkım ,sevgim hiç biri kalmadı...onca yaşadıklarıma rağmen saygı duyuyorum ve kin gütmedim hiç bir zaman...yine zor zamanlar atlattım,ama hani derler ya "öldürmeyen acı güçlendirir." diye..aynen öyle oldu hayat:KK34: bazı durumları hayatta ,lehimize çevirmeyi öğrenmemiz lazım...senin yaşın ne başın ne dicem bir ablan olarak:KK20: tabiki şimdi evlilik odaklı düşünme okuyor musun ? neler yapıyorsun yada? at bir kenara aşk acısını da onu söyle?? şu an hayatında daha önemli bu sorular bana göree:KK6:

ben çalışıyorum güzel bi işim var çok şükür ama yaşımdan daha olgunum fikir ve huy olarak benim ilk sevdiğim ilk aşkımdı o insan öyle bi güvendim ki ona... şimdi kendimi yarım gibi hissediyorum inşallah benim yaşadıklarımı bi gün o da yaşar allaha bıraktım sadece onu.. o nası biliyosa öyle yapsın

içinde biriktirdiğin kin ve nevret duygusu belki ona dualarınla zarar verir ama en çok zararı sana verir bunu unutma...ben o kişinin eşim olmasını o zaman çok istemiştim,ilk aşkımdı...ama olmayınca olmuyor..hem seni hayatta yarı yolda bırakan,terk eden bir tek sevgilin de olmuyor...yeri ve zamanı gelince en çok değer verdiklerinin bir bir sana sırt dönücekler...güzel bir işim var demişsiniz ne güzel işte...yeni uğraşılar edin kendine,fırsatın varsa bol bol günübirlik gezilere katılmaya çalış,yeni yerler keşfet..gerçekten o kadar güzel kii...kısacası hayatın tadını çıkar..hedeflerin olsun...gör bak zamanla nasıl da vazgeçmiş oluyorsun her şeyden...

içinde biriktirdiğin kin ve nevret duygusu belki ona dualarınla zarar verir ama en çok zararı sana verir bunu unutma...ben o kişinin eşim olmasını o zaman çok istemiştim,ilk aşkımdı...ama olmayınca olmuyor..hem seni hayatta yarı yolda bırakan,terk eden bir tek sevgilin de olmuyor...yeri ve zamanı gelince en çok değer verdiklerinin bir bir sana sırt dönücekler...güzel bir işim var demişsiniz ne güzel işte...yeni uğraşılar edin kendine,fırsatın varsa bol bol günübirlik gezilere katılmaya çalış,yeni yerler keşfet..gerçekten o kadar güzel kii...kısacası hayatın tadını çıkar..hedeflerin olsun...gör bak zamanla nasıl da vazgeçmiş oluyorsun her şeyden...

teşekkür ederim ya çok iyi geldin zaten zaman herşeyin ilacıymış bunu çok iyi anlamış oldum zaman geçtikçe biraz daha iyi oluyorum ilk zmanlar ölü gibydim ama şimdi birazcıkda olsa iyiyim işte... bu olayla büyüdüm bende içimi tek yakan sebep söylememesi bi başkası var dedi bi ailem istemiyo dedi kafamdaki sorulara cvp bulamayınca daha kötü oluyorum ..

bu arada sen kaç yaşındasın... ??

ben zaman içinde ne farklı sebeplerle beni terk ettiğini öğrendim:KK31: benide ailesi istemiyordu ama eğitim farkından dolayı..aramızda uçurum söz konusuydu...geçti gitti çok şükür

ben elimden geldiğin tecrübelerimi anlatıp, paylaşmak isterim...zaamanında kimselerle paylaşamadım ve biraz fazla yara bere aldım..belkide henüz çok gençsin ve doğru şekilde yönlenmen gerek hayata:) kendin için yapabilceklerinden kork bence, çok güzel bir hayat var karşında taptaze...ben o hayatın neresindeyim..genç kızlıktan çıktım kadın olma yolunda emin adımlarla gidiyorum tek ve yek:KK31: 29 yaşındayım ben de:KK34:

X