Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

Günaydın canlar nasılsınız bakalımm

size bişey sorucam bayramda aşkım geliyor ve ben geçiçi dövme yaptırmak isitiyorum 15 günlük ve aklıma malum yüzüğümüz yok yüzük parmağıma adını yazdırayım düşündüm ama acaba ayıp mı olur sanki yüzük beklediğimi gözüne sokar gibi karar veremedim yoksa bileğimde biyeremei veya varsa orjinal bi fikir oraya yazdırayım :26:napayım ya

size bişey sorucam bayramda aşkım geliyor ve ben geçiçi dövme yaptırmak isitiyorum 15 günlük ve aklıma malum yüzüğümüz yok yüzük parmağıma adını yazdırayım düşündüm ama acaba ayıp mı olur sanki yüzük beklediğimi gözüne sokar gibi karar veremedim yoksa bileğimde biyeremei veya varsa orjinal bi fikir oraya yazdırayım :26:napayım ya

günaydın canım iyiyim saol sen nasılsın?

yok canım ne alakası var bence güzel olur,bizim şirketten bir kızda evli eşinin ismini yazdırmış,çok güzel duruyordu.yaptır bence çok hoş dururr.

günaydın canım,,,

çok güzel bi fikir bence ama yüzük parmağına değilde bileğine falan yaptır,,, bence

günaydın canım iyiyim saol sen nasılsın?

yok canım ne alakası var bence güzel olur,bizim şirketten bir kızda evli eşinin ismini yazdırmış,çok güzel duruyordu.yaptır bence çok hoş dururr.

iyiyim çok şükür bende heyecan var stres var sevgilim bayramda gelicek aileside 3,günü kısmetse gelicek ama dedemiz hasta hastanede durum kritik belki aksilik çıkabilir iptal olabilir kıyafet sorunu falan şimdiden strese girdim

ayy güzel süpriz olur evet yüzük parmağıma yaptırayım hem daha iyi yanlış anlıcana onu ne kadar sevdiğimi anlar:KK16::KK16:

günaydın canım,,,

çok güzel bi fikir bence ama yüzük parmağına değilde bileğine falan yaptır,,, bence

cnm peki sence bilekte nereye olabilir hemen yan kısmına istemiyorum bilmiyorum ama yüzük kısmı sadece yanlış anlar diye aklıma yatmamıştı ama alt tarafı 15 günlük ynlış anlarsada anlasın ben döverim onu:KK4:

geliyorum ama okuyup gidiyorum siz olmayınca:KK1:
sen yaz biz okur cvp yazarız korkma,,, burlardayız hep,,, canıikom,, =))
cnm peki sence bilekte nereye olabilir hemen yan kısmına istemiyorum bilmiyorum ama yüzük kısmı sadece yanlış anlar diye aklıma yatmamıştı ama alt tarafı 15 günlük ynlış anlarsada anlasın ben döverim onu:KK4:

tatlım bileğinde de hoş olur bence ama yinede sen bilirsin,, ailesi falan nası karşılar dövme olayını,,,

cnm benim geçici olucağı için sorun yok 15 günlük ailesi geldiğinde hemen yüzük takarım ama diğer türlü nasıl saklarım ki bakalım belkide yaptırmam

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım görüşmeyeli:KK34::KK34:

günaydın kızlarrrr

bende geldiiimmm......

hoş geldiniz kızlar günaydın

hepinize günaydın kıslarrrr:KK3:

günaydın kızlar

hayat nerelerdesin sen sesin soluğun çıkmıyor

günaydın herkese,,, ya 2 gündür o kadar yoğunum ki kafam bi milyon valla,,, hadi konuşalım artıkın napıyosunuz, ne var ne yok,,, güzeller, =))

X