- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
evet canim pilates durua bozukluklarina cok iyi geliyor. Ben pilates yaptigim gun dimdik yururum hic agrimaz normalde kambur duruyorum surekli masa basi zaten. Bide skolyoz var bende skolyozu olupta mekik yapmaya calisanlar cok dikkat etsinler ben incittim beli mi oyle doktora gittim hala fiziktedaviye gidiyorum karin kaslari guclendirmek gerekiyormus:) pilates buna da yardimci oluyor doktorumda tavsiye etmisti pilatesi
dik durmak insan özgüven verir enerjisini arttırır sosyal ortamlarda dikkat çekersinir fark edilirsiniz
paylaşımın için teşekkürler güzel bi konuya değinmişsin
Canim bu videonun sonundaki hareketler hep belle ilgilidir ve belim agridigi zaman ben bunlari yaparim rahatlatmak icin aciyo belini tamamiyle ben hepsini yapmani oneririm cunku karin kaslarinin guclu olmasi belini de destleklermis vucudun tek bir yerine calismaktansa boylesi daha iyi diyor fiziktedavicim.
Birde vaktin yok diyelim o gun evde oturdugun yerde bacaklarini dumduz uzat biraz acik olsun arasi ve sanki kafandan cikan bir ip varmis da biri kafani cekiyormus gibi gozler karsiya bakicak boyunu da uzatabildigin kadar uzat ve karnini dumduz yapip bekle kolay gozukse de dik duramayanlar icin biraz zor 4 dk durmak gerekiyor maksimum ben 2 yapabiliyorum
Tesekkur ederim bu arada :)
Gaiam - Cardio Pilates (49 min) ::
kızlar ben korse aldım 30 tl ye gercktende ıse yarıyor yanı hem sıkıyor hemde dık durmam gerektıgını hatrlatıyor tavsıye edıyorum
heryerde reklamı cıkan korsedenmı bende aldım ama bıgun taktım bıdaha takamadım kasındırıyo benı ogun sırtım cok arıyodu gercekten gecırmıstı ama o cırtcırtları benı cok huylandırıyo dıye takamıyorum kullanan arkadaslarımda cok memnun kalmıslar korseden
mıtnatıslısıda var ama benımkı ole degıl ben gerkctn memnunm suanda sırtımda hala:)
bende alıcam kızlar eczanedede satılıyormu bu korseler acaba ?
canım ben ınternetten aldım ama medıkal malzemecılerdede var porstural korse dersen verırler cnm