Güzel bir sırt, dik bir duruş için

alin bendende o kadar .. ama benimde düzeldi duruusum yuruyusum , fitnesse yazldim. simdi hem durusum , hem formum kontrol altinda ! sabah derse gitmeden önce müzik açip isinma hareketleri yapiyorum.
hm ayrica agir çantalar tasimayin derim ben :)
uzun süre tek kolumda tasidim çantami , içinide valiz gibi doldururum ben makyaj dan tutun derslere, falan filan derken agirlasiyor.
omuzuma vuruyordu ve sirtimin dik kalmasini önlüyordu.
himm baska ne diyebilirim... dogru sütyeni seçin , gogusleriniz büyükse her zaman kavvrayan bi sütyen seçmek gerekli diye dusunuyorummmmm. son olarakta kendinize güveninnnnnn :)
küçükken ben kafama kitap koyup O sekilde yürumeye calisirdm :) haha

Şu korselerden ben de çok niyetlenmiştim de emin olamadım, uzun süreli kullanınca acaba korsesiz de dik durulabiliyor mu? Bir de ben çok gömlek vs. giyerim işyerinde mecburen, dışardan pek seçilmiyor değil mi?

Keşke göğüsler büyük olsa da ondan eğik dursam :) Benim problem hep yanlış oturuş ve bilgisayar başında çok vakit geçirme kaynaklı. Ağır çanta olayı bende de var, hafifletmeye çalışıyorum elimden geldiğince bu ara, ama bir yere kadar :KK43:

Ne kadar spor yapsam da şu pilates hareketleri hariç işe yarayan bir şey olmadı. Ortopedik bel yastığı bile aldım dünya para verip ondan da çok verim aldığımı söyleyemeyeceğim...

ben de denesem tam süper olur yoksa genç yaşta nine olma yolunda azimle ilerliyorum:KK53:

Kızlar platese eger su usengec gunlerım bıterse baslayacagım
nasıl yapıyosunuz yanı bunun sevıyelerı varmı
hergun aynı seylerımı yapıosnz nasıl oluyo

Ben pilates yapmıyorum 7511, sadece günlük sporumu yapıp (bodyrock) sonra da bu hareketlerden ekliyorum sonuna... Çok etkili geldi bana :)

Rica ederim ne demek :)

Şu uzun oturup öne doğru uzanma - boynu uzatma hareketi de çok faydalıymış, ara ara tv karşısında yapıyorum çok teşekkürler tavsiye için AdrianaLimaa :)

Canim bu videonun sonundaki hareketler hep belle ilgilidir ve belim agridigi zaman ben bunlari yaparim rahatlatmak icin aciyo belini tamamiyle ben hepsini yapmani oneririm cunku karin kaslarinin guclu olmasi belini de destleklermis vucudun tek bir yerine calismaktansa boylesi daha iyi diyor fiziktedavicim.
Birde vaktin yok diyelim o gun evde oturdugun yerde bacaklarini dumduz uzat biraz acik olsun arasi ve sanki kafandan cikan bir ip varmis da biri kafani cekiyormus gibi gozler karsiya bakicak boyunu da uzatabildigin kadar uzat ve karnini dumduz yapip bekle kolay gozukse de dik duramayanlar icin biraz zor 4 dk durmak gerekiyor maksimum ben 2 yapabiliyorum

Tesekkur ederim bu arada :)

Gaiam - Cardio Pilates (49 min) ::

ya ben söylediğin hareketi tam anlayamadım bacaklarımızı hafif aralık uzatıp öne doğru mu eğileceğiz acaba bir de verdiğin linki acamıyorum baştan verebilirmisin arkadaşım

X