Güzel bir hatun olmak için sizce kaç kilo olmalıyım?

Daha da zayıflamalı mıyım diye danışmak istedim yoksa fazla değil tabi.danışıcam ki daha mesela saç rengi danışıcam.burun modelimi danışıcam
burun modelin bmw 3 serisi 5 kapili olan olsun... bide dizel muhakkak.... benzin pahali malum. yeni kada olursa hmmm tadindan yenmez:KK55:

Bence 50-55 kilo civarı iyidir. Çok zayıf olma. Vücut tipinde önemli tabi.
Doğru ben 167 boy 57 kiloyum mesela nasıl oluyo zayıf gözüküyorum anlamıyorum baya baya zayıf yani
Koni sahibi şu kilo uygundur demek olmaz kimisi aynı boyda 50 kiloyla kimisi 55 kiloyla ideal görüntüye sahip olur kemik yapısı vs etkiler aynaya bakınca gözünüze hoş gelecek kadar kiloda olun\kalın yeterli.

Ic guzelligi saymiyorsak dis guzellik icinde illa uzun boy zayiflik yetmiyor gulus bakis gozler yuz ten saclar o tip varya iste o tip de guzel olacak yoksa ne zayif uzun boylular var

1.65 55 kilo
Aşırı kilolu olmamak şartı ile bence ideal vücut tipi sıkı ve dolgun olmak. 1.65 boya 50 çok zayıf oluyor bacaklardaki ve popodaki dolgunluk gidiyor. Kilodan önce tenin sıkılığı önemli

1.65 55 kilo
Aşırı kilolu olmamak şartı ile bence ideal vücut tipi sıkı ve dolgun olmak. 1.65 boya 50 çok zayıf oluyor bacaklardaki ve popodaki dolgunluk gidiyor. Kilodan önce tenin sıkılığı önemli
Tenin sıkılığı nasıl anlaşılır

X