- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
- Konu Sahibi Deryaderyya
162 58 kg yim. Ama 50 kg olmak istiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daim olsun mutluluğunuz: )Benim boyda 165 92 kiloyla buldum kocayı 98 kiloyla doğurdum bebeğimi şimdi meleğim 5aylık 90 kiloyum gayette mutluyum
Allah herkese huzur mutluluk versinDaim olsun mutluluğunuz: )
burun modelin bmw 3 serisi 5 kapili olan olsun... bide dizel muhakkak.... benzin pahali malum. yeni kada olursa hmmm tadindan yenmezDaha da zayıflamalı mıyım diye danışmak istedim yoksa fazla değil tabi.danışıcam ki daha mesela saç rengi danışıcam.burun modelimi danışıcam
Doğru ben 167 boy 57 kiloyum mesela nasıl oluyo zayıf gözüküyorum anlamıyorum baya baya zayıf yaniBence 50-55 kilo civarı iyidir. Çok zayıf olma. Vücut tipinde önemli tabi.
O yip yok anacımIc guzelligi saymiyorsak dis guzellik icinde illa uzun boy zayiflik yetmiyor gulus bakis gozler yuz ten saclar o tip varya iste o tip de guzel olacak yoksa ne zayif uzun boylular var
Bu programın dediği kiloda olsam çok şişman olurumnette böyle programlar var ideal kilo hesaplama yazarsan çok daha düzgün sonuçlar alabilirsin bunun için konu açmaya ne gerek var der kaçarım bakınız https://ideal-kilo.hesaplama.net/
58 de fit olursun canım.165 boyum,71 kiloyum çok güzelim
Tenin sıkılığı nasıl anlaşılır1.65 55 kilo
Aşırı kilolu olmamak şartı ile bence ideal vücut tipi sıkı ve dolgun olmak. 1.65 boya 50 çok zayıf oluyor bacaklardaki ve popodaki dolgunluk gidiyor. Kilodan önce tenin sıkılığı önemli
58 de fit olursun canım.