- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 33
- Konu Sahibi Deryaderyya
sapıttın iyice deryacım alınma ama kilon gayet yerindeHaziranda burunla başlicam.ya ben 53 kiloyum aslında.bilemedim niraz daha versem mi diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sapıttın iyice deryacım alınma ama kilon gayet yerindeHaziranda burunla başlicam.ya ben 53 kiloyum aslında.bilemedim niraz daha versem mi diye düşünüyorum
tutp kolundan psikoloğa götürcez hatun taktı yaBurun yapılıp kilolar verince yine koca bulamazsan napıcaz ?
tutp kolundan psikoloğa götürcez hatun taktı ya
O zaman zaten koca beni bulsun ben niye bulayım o kadar zahmetten sonraBurun yapılıp kilolar verince yine koca bulamazsan napıcaz ?
derya dalga mı geçiyon adam mı seçiyon anlamadım gitti nöronlara zarar hatunsunO zaman zaten koca beni bulsun ben niye bulayım o kadar zahmetten sonra
Yok ya hu niye dalga geçeyim şaka yapıyorum sadece: )derya dalga mı geçiyon adam mı seçiyon anlamadım gitti nöronlara zarar hatunsun
Daha da zayıflamalı mıyım diye danışmak istedim yoksa fazla değil tabi.danışıcam ki daha mesela saç rengi danışıcam.burun modelimi danışıcamDerya kilon iyi senin. Sende biliyosun
Kendim için ya hu evlilikle alakalı değik.bence siz artık forumca takıntı yaptınız: ) biri evlen demiş ona yazdım.başlık evlilik amaçlı değil.Derya yine mi sen? Bak inanki konu başlığını okuyunca nickine bakmadan anladım sen olduğunu. Yapma bunu kendine,ciddi anlamda takıntılısın.
20 kiloda olsan,fıstık gibide olsan,zamanı gelmemişse olmaz evlilik,flört. Lütfen uzman desteği al.
ben söyliyim hemen fotodaki saç rengi iyi tutp sarı yapma kalkma 10 yaş yukarı atar seni bulacağın varsada bulamazsın koca moca burnunu da kalkık falan yaptırma ben estetiğim diye bağırmasınDaha da zayıflamalı mıyım diye danışmak istedim yoksa fazla değil tabi.danışıcam ki daha mesela saç rengi danışıcam.burun modelimi danışıcam
neden acabaKendim için ya hu evlilikle alakalı değik.bence siz artık forumca takıntı yaptınız: ) biri evlen demiş ona yazdım.başlık evlilik amaçlı değil.
Güzellik takıntısı nereden geliyor peki,eski konularıniz aşikar.Kendim için ya hu evlilikle alakalı değik.bence siz artık forumca takıntı yaptınız: ) biri evlen demiş ona yazdım.başlık evlilik amaçlı değil.
Çirkinlikten: )Güzellik takıntısı nereden geliyor peki,eski konularıniz aşikar.
Neden güzel olmak istiyorsunuz peki?Çirkinlikten: )
Kendim için.Neden güzel olmak istiyorsunuz peki?
El cevap; evlenmek için.
Buyrun kısır döngüye.
Neyse size iyi takmalar.