• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel bir dert.Ne yapabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi delu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

delu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
239
93
123
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba benim de bir derdim var aslında güzel bir dert ama sizin yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim hepinize :))Geçen hafta sevgilimle iddaya girdik ve malesef kaybettim.Kazanmasinin ödülü olarak da onu mutlu etmemi istedi. Nasil yani dedim hani dogum gununde hisettigin tarz bi mutluluk olsun sevindir beni ama maddi bir sey asla olmasın dedi.Sizce nasıl bir şey yapabilirim?Önerilerinizi bekliyorum.

Tam bir aşk böcugu işi.
Hic ugrasamam :/

Mutlulugu ısmarlayanı da ilk defa goruyorum hı..

Beklentiyi düşük gibi gosterip,aslında çok daha büyük seyler istiyor gibi bir havası var..

Konu tavsiyelere uygun oldugundan ilgili bolume tasinacaktir bilginize..

Gecen sevgilime bir surprz hazirladim..
Bir program var, internet uzerinden telefona cok rahatlikla inebilen..

İkimizin yuz bolgesini alip karikature cevirdim..

Bebeklik hallerimizi..
Genclik hallerimizi..
Kavga ettigimizde onun yanagina tokat attigimi..
Onun pisman oldugunda ozur diledigi anlari..
Evlendigimizi..
Cocuk sahibi oldugumuzu..
Yeni yili birlikte kutladigimizi vs vs..

Hauati boyunca yasadigi her ani mizahi bir bicimde resimlere doktum.. Program yapiyor ben degil..

Sonrada git bunlari cikar,album olarak eline ver..

Gelinlik,damatlik giyilmis hallerinizin bile karikatur hali var dusunun bakarken cok gulup cok eglenirseniz..

Maddi acidan zorlamayacak turden bir surpriz..

Arkadaşlar merhaba benim de bir derdim var aslında güzel bir dert ama sizin yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim hepinize :))Geçen hafta sevgilimle iddaya girdik ve malesef kaybettim.Kazanmasinin ödülü olarak da onu mutlu etmemi istedi. Nasil yani dedim hani dogum gununde hisettigin tarz bi mutluluk olsun sevindir beni ama maddi bir sey asla olmasın dedi.Sizce nasıl bir şey yapabilirim?Önerilerinizi bekliyorum.

Neyin iddiasina girmistiniz

Back