güzel bayanlar önerinizi bekler mügecik :) iş yerine davetiyeyi ne zaman vermeliyim?

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
812
288
103
34
arkadaşlar özel sektörde çalışıyorum,davetiye dağıtacağım ancak işyerinden düğün iznini acaba davetiyeyi dağıtmadan önce mi alsam?,yoksa davetiyeyi verirken mi izin işini aradan çıkarsam? düğün tarihi 21-22 mayıs 2016

Görüşleriniz benim için çok önemliiii

zaten evleneceğiniz belli bir şey değil mi bence konuşun önce sonra dağıtın emrivaki gibi olmasın :)

şöyle bir durum var izin aldığım işletme müdürümle görüştüm kendisine izniniz olur ise davetiyeyi verdiğim zaman düğün izni konusunu konuşup çözümlemek isterim dedim o da tamam dedi

şöyle bir durum var izin aldığım işletme müdürümle görüştüm kendisine izniniz olur ise davetiyeyi verdiğim zaman düğün izni konusunu konuşup çözümlemek isterim dedim o da tamam dedi
e öyle dediysen direk dağıt davetiyeyii canım çok takma kafana

ben iznimi 1 ay öncesinden girdim. herkes bildiği için izine çıkıcam gün mail gönderdim :) sonra kaçtım illa davetiye verip izin almana gerek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…