Bebek İkinci El guzel anneler

merhaba resim koymamışsınız.. Benim kızım 1,5 yaşında ona buradan uygun kıyafetler ve mont arıyorum şimdiden alıp kenara koyabilmek için sizdeki modellerin resimlerini görmek isterim özel mesaj maalesef yazamıyorum muhtemelen gelmeyecektirde yeni üye olduğum için şimdiden teşekkürler.

yaz için mi arıyorsunuz?? yaşına yönelik mi ilerisi de için mi??

bunların hepsini kızım birer kere giydi çıkardı canım hepsinide 1yaşında giydi şimdi olmuyo toplu alımda bişiler yaparız:)içinden geçen ne söylersen bende fikir edinirim :)

yaz için mi arıyorsunuz?? yaşına yönelik mi ilerisi de için mi??

Aslında yaz kış farketmez dediğim gibi mont ve biraz kıyafet olabilir azar azar bütçemi zorlamadan yavaş yavaş almak istiyorum kızıma bu kıs için bir mont aldım 60 tl birde eminönüne gittim ucuz bulurum diye ama nerdeee.. O kadar az giydiki resmen acıdım paraya çünkü böyle az giyilecek şeyler için bu para çok geldi bana.. Çocukların yediği helal giydiği haram demişler tamda o aslında..

bunların hepsini kızım birer kere giydi çıkardı canım hepsinide 1yaşında giydi şimdi olmuyo toplu alımda bişiler yaparız:)içinden geçen ne söylersen bende fikir edinirim :)

canımm benim kızım 1,5 yaşında ama inanki 2-3 yaş kıyafetleri ve ayakkabıları giyiyor çünkü boyu uzun biraz muhtemelen bunlar benim kızımada olmayabilir. Cevapladığın için teşekkür ederim. Diğer kıyafetlerde bu şekilde ise onlarda olmayabilir. Bu arada istanbuldamı yaşıyorsunuz belki gelip görme fırsatım olur ise daha ii olurdu çünkü.

cnım ben istanbulda değilim malesef aydında oturuyorum haklı olarak görmek istiyosun ama benim kızım minyon tipli diğer elbiseleirmiz kot elbiselerimiz eteklerimiz var ama resim sonra ekleyebilirim olurmu cnım

kış we bahar kıyafetleri war ama yaş 2-3-4.. görüdn mü bilmiyorum, bakmak istersen, LCW we wenice ürünleri çoğunlukta.. 2 yaşa göre pantalonlar, bolero, panço we üstler war.. aşağıdaki linkte

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...23-lcw-kiz-mont-15-lira-digerleri-5-lira.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…