Doğuma Hazırlık Güzel anneler ogluşuma isim önerilerinizi bekliyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pasa annesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
972
951
Merhaba güzel anneler... bir oglusum olacak ama ismine bir turlu karar veremiyorum... sarp, poyraz, kuzey, uras gibi isimler düşünüyorum. Esim barış ismini de düşünüyor. Turkce kökenli tek isimden yanayiz ama bir turlu iste bu diyemiyoruz.. onerilerinizle yardimci olursaniz coook sevinirim :)

Eymen
-kuranda geçiyor
-da ha uğurlu ,bereketli,talihli
-Eymen b.Hureym .sahabedendir.Mekkenin alınışı sırasında müslüman oldu babası ve amcası bedir şehitlerindendir.

Beyazıt
-önsezileri yüksek
-akıllı ve zeki
-hassas,duygusal
-Başarılı

Bizde modern isim istiyoruz. Turkce ve ğ, ç gibi harflerin olmadigi isimleri tercihimiz. Neydeyse ayni isimleri secmisiz. Bizde bu isimler arasinda bir iki tane daha var , kararsiz kaldik. Secemedik daha. Hepsi guzel bence. Daha var benim doguma. Çagatay, Çağan, Çagin , Çağlar gibi isimlerde hoş.

Ben ismiyle hitap etmek isme alışmak istiyorum bu yuzden acele ediyorum :) bakalim ne olacak :)

Barış çok güzel hem rahmetli Barış Mançoyu hatırlatır bana ben çok severım hemde naif ve sade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…