Bebek İkinci El Güzel anneler banada bi bakar mısınız..

gur_bet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.275
23
108
Batman
Kızlar haziran ayında kızım doğacak Allahın izniyie...Temiz ve yıpranmamış 2. el ürünler almak istiyorum...

Elinde 0-6 ay arası kıyafet ....Bebek arabası....Beşik....Göğüs süt pompası....Buhar mak... olan varsa benimle iletişime geçebilir mi...

bebek arabası ve oto koltugu var istersen...
ÜRÜNLERİ İNCELEMEK İÇİN WEB ADRESİ : /trio4me.chicco.com/
TÜM PARCALARI KOLAYCA SÖKÜLÜP YIKANABİLİR..
CHICCO Trio For Me ARABA ve OTO KOLTUGU
ARABAYI KULLANDIK ÇOK RAHAT OTO KOLTUGU TERTEMİZ ÇOK AZ KULLANILDI

oto koltugu pusete de takılabiliyor.tam yazlık yani...bebegi içinden çıkarmaya gerek kalmadan oto koltugunu pusetten çıkarıp arabaya koyabilirsin...özellikle bebek uyuduysa uyanmaması için çok kullanışlı.
ilgilenirseniz resim yüklerim..:16::21:

Kızlar haziran ayında kızım doğacak Allahın izniyie...Temiz ve yıpranmamış 2. el ürünler almak istiyorum...

Elinde 0-6 ay arası kıyafet ....Bebek arabası....Beşik....Göğüs süt pompası....Buhar mak... olan varsa benimle iletişime geçebilir mi...

Canim benim oglum var ama yeni dogan icin kullanilabilecek steril makinasi,yan yaris yastigi,bel destegi,manuel sut sagma,tirle,burun aspiratoru vb var ayrica baston araba var istersen

$20131029_072312.jpg $20131029_072226.jpg $20131029_072613.jpg $IMG_1570.jpg $IMG_1572.jpg $IMG_1380.jpg $IMG_1450.jpg $IMG_1452.jpg $IMG_1453.jpg

$20131020_195313.jpg $IMG_1234.jpg

bunlar var bizde dusunurseniz. manuel pompa, kırmızı takım ve ayakkabılar sıfır

oto koltugu pusete de takılabiliyor.tam yazlık yani...bebegi içinden çıkarmaya gerek kalmadan oto koltugunu pusetten çıkarıp arabaya koyabilirsin...özellikle bebek uyuduysa uyanmaması için çok kullanışlı.

msj attım size mail adresimi.

ana kucağı arabaya takılıyken fotosu var mı?birde tentesi gerçekten çok yıpranmış..fiyat olarak ne kadar düşünüyorsunuz

ana kucağı arabaya takılıyken fotosu var mı?birde tentesi gerçekten çok yıpranmış..fiyat olarak ne kadar düşünüyorsunuz

şu an anakucagını kullanmadıgım için resim çekmedim ama isterseniz cekerim...tentenin iç kısmında kalıyor dışarıdan gözükmüyor oraları.
oto koltugu 130 puset 300 tl ama cidden alacaksanız konusabiliriz fiyatı:34:

Canim benim su an kapali olan hepsi kaliteli markali bebek esyalari... topiginde henuz satilnayan urunlerim var bunlarin arasinda lansinoh affinity ciftli sut sagma makinasi da 80 tlya verebilirim cok az kullandim birde su an yine acik olan 0-6 aya uygun bebek kiyafetleri topigime de bakmani ricaederim . Bebisin hayirli ugurlu gelsin insallah.:nazar:

aynen benim de ihtiyacım var :5:

şu an anakucagını kullanmadıgım için resim çekmedim ama isterseniz cekerim...tentenin iç kısmında kalıyor dışarıdan gözükmüyor oraları.
oto koltugu 130 puset 300 tl ama cidden alacaksanız konusabiliriz fiyatı:34:
ciddi alıcıyım tabii..ama verdiğin fiyat çok fazla...eğer size zor olmayacaksa ana kucağı takılıyken, büyüdüğünde oturacağı koltuğu takılıyken kapanmış hali,tentesi kapalı hali,bide tekerlerin fotosunu gönderirmisiniz

ciddi alıcıyım tabii..ama verdiğin fiyat çok fazla...eğer size zor olmayacaksa ana kucağı takılıyken, büyüdüğünde oturacağı koltuğu takılıyken kapanmış hali,tentesi kapalı hali,bide tekerlerin fotosunu gönderirmisiniz

canm biraz arastırırsan markaya göre fiyatın çok uygun oldugunu göreceksin.ama yinede ikram yaparım.benim cep tlnum bozuk tamirde eşimin de iphone var ondan nasıl resim gönderirim bilmiyorum yine de denerim.

Canim benim su an kapali olan hepsi kaliteli markali bebek esyalari... topiginde henuz satilnayan urunlerim var bunlarin arasinda lansinoh affinity ciftli sut sagma makinasi da 80 tlya verebilirim cok az kullandim birde su an yine acik olan 0-6 aya uygun bebek kiyafetleri topigime de bakmani ricaederim . Bebisin hayirli ugurlu gelsin insallah.:nazar:
Bakayim cnm....

Cok cici kizimin yazliklarinvar sayfama bir gos at cnm kiz bebek icin olana hayirli olsn bebegin bi avazda insallah

bende kıyafet var cnm pırılpırıl birde almak istersen faceden görüşelim çünkü foto yükleyemiyorum

Back