• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güz gülü duvar rengine handi renk mutfak dolabı olur

hwa

08.07.2012 &GELİNİ&:))
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.115
0
66
33
Aydın
slm kızlar duvar rengim güz gülü rengi mutfak dolabım hangi renk olmalı tavsiyelerinizi bekliyorum duvar rengim bu kızlar ortadaki koyu renk değil ama açık pembe gibi olan oturma odamla mutfağım birleşik $5474954.webp

Oyyy ortadaki renk de süperrr:16: Aksesuarlarını o renk seçmelisin kesinlikleeee:31:
Bence bu renk duvara beyaz, krem, açık veya koyu gri mutfak dolapları gider tatlım.
Ama amerikan mutfağın varsa salonunun renkleri de önemli tabi. Bence gidebilecek
bir kaç mutfak:

$4837174750_1907d963b9.webp
$Contemporary-and-Cozy-Grey-Kitchen-decor2.webp
$Gray-and-Brown-Kitchen-by-Designer-Lori-Dennis.webp
$mutsan_mutfak_1[1].webp
$pembe mutfak 2.webp
$siyah-gri-mutfak-dolaplari-300x219.webp

Not: Gönlüm açık renklilerden yana:1:

Oyyy ortadaki renk de süperrr:16: Aksesuarlarını o renk seçmelisin kesinlikleeee:31:
Bence bu renk duvara beyaz, krem, açık veya koyu gri mutfak dolapları gider tatlım.
Ama amerikan mutfağın varsa salonunun renkleri de önemli tabi. Bence gidebilecek
bir kaç mutfak:

Eki Görüntüle 299721
Eki Görüntüle 299722
Eki Görüntüle 299723
Eki Görüntüle 299724
Eki Görüntüle 299725
Eki Görüntüle 299726

Not: Gönlüm açık renklilerden yana:1:

evet canım bende parlak açık renk düşünüyordum ama hiç gri falan düşünmemiştim çook sağol:54: hoş durmuş gerçekten ilgilendiğin için teşekkürler:16:

Açıkçası duvar rengine göre mutfak rengi belirlemen biraz garip geldi bana.Duvar rengini 1-2 sene sonra değiştirirsin ama mutfak rengin uzun süre değişmez.Yine de Krem ve beyz bir mutfağın her duvar rengiyle güzel olacağını düşünüyorum.özellikle senin duvar renginle parlak krem bence çok uyumlu olur.:51:

Açıkçası duvar rengine göre mutfak rengi belirlemen biraz garip geldi bana.Duvar rengini 1-2 sene sonra değiştirirsin ama mutfak rengin uzun süre değişmez.Yine de Krem ve beyz bir mutfağın her duvar rengiyle güzel olacağını düşünüyorum.özellikle senin duvar renginle parlak krem bence çok uyumlu olur.:51:

evet canım sanırım haklısın ama belli bi süre aynı rengi kullanırım sanırım o yüzden uyumlu olmasını istiyorum sonuçta yeni gelin evi:1:

Back
X