Güvercinler ve Komşum

yapacak bir şey geliyorlarsa sizin evinize geliyorlar alt komşuyu ilgilendiren bir durum yok . Bence komşunuzun işi gücü yok size sarmış resmen .

Size sarılabilir miyim :)

Arka balkonumu 4 aydır yikamiyorum , kirden görünmüyor.. klima motorunun altına yuva yapmış kuşlar kiyamiyorum yıkmaya alcak olduğu için de girdiğim gibi kuş panikle uçuyor yumurtaları düşüyor.
Yuvalarını yıkmayın lütfen , zaten yaşam alanı birakmiyoruz ki onlara bari biraz rahat etsinler yazık.

Üst katlardaysan kuşlardan kurtulmak pek mümkün değil. Mutlaka ya pislerler ya çiçeklerin varsa parcalarlar ya yuva yaparlar... tek çare kapattirmak ama alt komsun da cins sanirim biraz.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Ben kuşlardan rahatsız olmuyorum. Her gün evde olsam devamlı balkonu kullansam, yıkasam; kuşlar da alışmazdı, gelmezdi belki ama böyle bir imkanım yok. En çok komşunun sanki bu durumun sorumlusu benmişim, kuşları ben besliyormuşum gibi bir nevi beni suçlaması hatta çocuk tehdit eder gibi zabıta çağıracağını söylemesi oldu. Anladım ki suç bende değil. Tekrar beni bu konuda rahatsız ederse ona göre konuşacağım.
Bu arada bazı arkadaşlar yuvayı bozduğumu söylemiş ama ben kuşun yuvasını bozmadım. Yumurtalar çıktıktan sonra yuvayı kaldırdım ki iki günde tekrar yaptılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…