• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvensizlik

Seda6129

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2022
2
0
1
25
İyi günler ben buraya yeni üye oldum 3 senelik evliyim iki tane çocuğum var evliliğin başlarında bazı sıkıntılar çektim eşim ile çok tanismiyosduk hemen evlendik eşim de alkol kullaniyordu ve bu bize çok zarar veriyordu eşim çok kadınlarla konusuyordu internet üzerinden ve bana sürekli kotu davraniyordu şimdi iyi ilgili alkolü yok ama bana hiç değer vermiyor ben çok kıskancım o bundan bunaldı kendimi geri mi cekmeliyim yandan bir jadin geçse eşim bakmasa bile niye baktın falan diyorum huzursuz oluyoruz çok eşim ile evliliğin başlarında olan şeyler bende travma olarak kaldı ne yapacağımı bilmiyorum şimdi bu aralar da fazla mesaj yazmaya aramamaya karar verdim ondan bekledim ama eşim çok inat ve gözü açık biri hemen herşeyin farkında oluyor benim sorunum güvensizlik ve bunu asamiyorum nasıl davranmam lazım eşim beni sahiplenmesi o görmek istiyorum kendimi çok değersiz hissediyorum

Yani nerde yanlış yaptıgının da farkındasın aslında kıskançlık huyunu bıraksan belkide evliliğinde kendine olan güvensizlik duygunda değişir. Önce sen kendine değer ver daha sonra eşinden değer görmeyi bekle

Yani nerde yanlış yaptıgının da farkındasın aslında kıskançlık huyunu bıraksan belkide evliliğinde kendine olan güvensizlik duygunda değişir. Önce sen kendine değer ver daha sonra eşinden değer görmeyi bekle
Ama peki geçmiş de yaptığı hataları tekrarlarsa ve benim bundan haberim olmassa korkusu var

Ama peki geçmiş de yaptığı hataları tekrarlarsa ve benim bundan haberim olmassa korkusu var
Ya niye korkuyorsun ki yapan kendine yapar eşim beni aldatsa o onun ayıbı , onun karaktersizliği , onun haysiyetsizliği olur benim bundan çekinecek gocunacak bir şeyim olmaz. Boşanacak durumunuz varsa böyle bir durumla karşılaşırsanız koyarsınız kapının önüne he yoksa da bişeyleri eşelemeyin üç maymunu oynayın ki kokusu çıkmasın.

Back